'Biz büyük takım değiliz'

Güncelleme Tarihi:

Biz büyük takım değiliz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 15:16

Şampiyonlar Ligi beşinci hafta maçlarının ilki yarın akşam oynanacak. Almanya'yı Devler Ligi'nde temsil eden Bayern Münih ile Hoffenheim yarın akşam sahaya çıkıyor. İki takım da rakipleriyle kendi sahalarında, seyircilerinin önünde oynayacak. İki maç da aynı saatte 20.45'de start alıyor.

Haberin Devamı

E Grubu'nda 10 puanla lider bulunan Bayern Münih, Portekiz temsilcisi Benfika ile karşı karşıya geliyor.

Ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle morali hayli bozuk olan Bayern Münih'de hedef üç puan. Bayern Münih Devler Ligi'nde oynadığı dört karşılaşmadan üçünü kazandı. Birinde de berabere kaldı.

Hoffenheim ise aynı gece Schachtar Donezk ile oynayacak. F Grubu'nda bulunan Hoffenheim üçüncü, rakibi ise son sırada yer alıyor. Hoffenheim bu maçı kaybettiği taktirde gruptan çıkma şansı kalmayacak.

KOLAY GOL YİYORUZ
Hoffenheim'ın Alman mili futbolcusu Kerem Demirbay, takımının kolay gol yemesinden yakındı.

Hertha karşısında 3 gol attıklarını ve çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini söyleyen Kerem Demirbay “Hertha maçında büyük hayal kırıklığı yaşadık. Bir takım Berlin'de üç gol atıyorsa maçı kazanmak zorunda. Çok sayıda gol yiyoruz. İnanılmaz bir durum. Bu yüzden de biz büyük takım değiliz.

Haberin Devamı

Defansımızı düzeltmemiz lazım. Bu böyle olmaz. Yeteri kadar gol şansı buluyoruz. Gol de atabiliyoruz. Bizim dikkatimizi defansa vermemiz gerekiyor” dedi.

Kerem Demirbay Hertha Berlin ile 3-3 berabere kalınan maçta bu sezonun ilk golünü atmıştı.

Yıldız futbolcu maçın henüz birinci dakikası dolmadan takımını 1-0 öne geçiren gole imza atmıştı.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!