BIRAKMIYORUM

Güncelleme Tarihi:

BIRAKMIYORUM
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2012 11:52

Fırat Arslan “Hakkımı yediler. Ama ne olursa olsun mücadeleme devam edeceğim. Boksuda bırakmayı düşünmüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Cumartesi akşamı Fırat Arslan ile Marco Huck arasında yapılan boks maçının yankıları üzerinden iki gün geçmesine rağmen devam ediyor. Boks otoritelerinin büyük bir bölümüne göre maçı Fırat’ın kazanması gerekiyordu. Ancak hakemler puanla Boşnak boksörü galip ilan ettiler. Şimdi hemen hemen herkez Fırat Arslan’a bir şans daha vermek için yol arıyorlar. Çünkü galip ilan edilmesi gereken bir karşılaşma sonrası anlaşılmaz bir şekilde kaybetti. Ama bu onun ilk defa başına gelmedi.

DÜNYA ŞAMPİYONU OLACAĞIM

Maçtan iki gün sonra Fırat Arslan ile görüştük. Bize “Boksu bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum. Nasıl bir maç çıkardığımı herkes gördü. Amacım Dünya Şampiyonu olmak. Bunun için hayatım boyunca çalıştım. Bir sürü şansız olay yaşadım. Ama hep geri geldim. Boks kariyerimde daha nakavt olmadım. Bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum” dedi.

BEKLEYECEĞİM

Arslan “Mücadelemi sürdüreceğim. Karara avukatım WBO organizasyonu içinde itiraz edecek. Ne olur bilmiyorum. Elime bir şans daha geçecektir. Bekleyeceğim. Başka organizasyonda unvan maçı yapabilirim” dedi.

ARD: BİZİM SUÇUMUZ YOK

Maç sonrası Fırat Arslan’ın antrenörü Dieter Wittman “Bu sonuç ARD ve Sauerland (maçı organize eden menajerlik firması) için büyük bir ayıptır. Hepiniz dolandırıcısınız” dedi. Kanal konuyla ilgili olarak “Bizim hakemlerin kararına herhangi bir etkimiz olamaz” açıklaması yaparken Sauerland firması “Fırat’ın avukatının açıklamaları hakkında avukatlarımızla görüşüyoruz” açıklamasını yaptı.

Eski şampiyondan Fırat Aslan’a destek

Eski dünya şampiyonu Luan Krasniqi “Para ve sponsorlar kimdeyse onlar kazanıyor. Açık ve net Fırat Arslan´ın kazanması gerektiğini herkes gördü” açıklamasıyla karşılaşmada yaşanan skandalı sert bir dille eleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!