Bir babanın acı çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Bir babanın acı çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 12:45

İngiltere’nin Bristol kentinde geçen hafta ortadan kaybolan 16 yaşındaki Rebecca Watts’ın babası Darren Galsworthy bölgede yaşayan tüm kadınlara sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu ve birlikte yaşadıkları erkeklerin iç çamaşırlarını kontrol etmelerini istedi.

Haberin Devamı

Galsworthy “Buradan tüm annelere, kız arkadaşlara ve eşlere sesleniyorum. Bebeğim kaybolduğunda adet görüyordu. Bu nedenle eşinizin ya da oğlunuzun iç

Bir babanın acı çağrısı
çamaşırlarını yıkarken açıklayamadığı kan lekelerine rastlarsanız lütfen kaybolanın sizin çocuğunuz olduğunu hayal edin ve polisle iletişime geçin” yazdı.

Rebecca Watts geçen hafta Perşembe sabahı üvey annesi ile bir süre sohbet ettikten sonra ortadan kaybolmuş ve kızın yanına bilgisayarını aldığı ancak hiç bir kıyafet ya da çanta almadığı tespit edilmişti.

Polis, Rebecca Watts’ı bulmak için ailenin evinin içinde ve çevresinde aramalar yapmayı ve olası görgü tanıkları ile konuşmayı sürdürüyor ayrıca halkı da sosyal medyada “FindBecky” (Becky’i bulun) hashtag’ini kullanmaya davet ediyor.

Yetkililer şimdiye dek Rebecca Watts’ın evinden çıktığını gören hiç bir tanık bulunamadığını ve kızın hiç bir Mobese kamerasında da görüntülenmediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!