Bilardoda çeyrek final aşkına

Güncelleme Tarihi:

Bilardoda çeyrek final aşkına
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2012 09:09

69. 3 Bant Ferdi Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda 4 Türk sporcu, aldıkları başarılı sonuçlarla final grubunda mücadele etme hakkı elde ettiler.

Haberin Devamı

Bahçelievler Siyavuşpaşa Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyonda final grubu müsabakaları başladı. İlk seansında yapılan karşılaşmalarda Türk sporculardan Tayfun Taşdemir rakibi İspanyol Javier Palazon, Murat Naci Çoklu ise rakibi Yunanlı Nikos Polychronopoulos karşısında galip gelerek isimlerini çeyrek finale yazdırdı.

İlk seansın diğer iki maçında ise İspanyol Daniel Sanchez, İsveç Torjborn Blomdahl'ı, Yunanlı Filipos Kasidokostas ise Belçikalı Frederic Caudron'u yenerek, çeyrek finale çıktı.

Yarın yapılacak çeyrek final maçlarında Murat Naci Çoklu, Tayfun Taşdemir'le, Daniel Sanchez de Filipos Kasidokostas ile karşılaşacak.

Şampiyonada bugün ikinci seansta ise Türk sporcular Lütfi Cenet ve Savaş Bulut çeyrek finallere kalabilmek için mücadele verecek. Lütfi Cenet, geçen yılın Avrupa şampiyonu Hollandalı Dick Jaspers'le, Savaş Bulut da Fransız Jeremy Bury ile karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!