Beşiktaşlılar’dan ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlılar’dan ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2011 14:25

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri, bir süre önce Türkiye’nin Rotterdam Başkonsolosluğu görevine atanan Togan Oral’ı ziyaret ettiler.

Haberin Devamı

Dernek Başkanı Aykut Torunoğulları’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Şiho Perkgöz, İbrahim Atilla, Vahit Acıöz, Mehmet Abacı, Coşkun Anez ve Ali Abacı’nın da katıldığı ziyaret sırasında yürütülen çalışmalara ilişkin Başkonsolos Oral’a bilgiler aktarıldı.

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, “Spor birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli rol oynamakta. Bu noktadan hareket eden toplumumuzun büyük bir kesimi hem Hollanda’da, hem de diğer Avrupa ülkelerinde spora büyük önem vermektedir. Dernek olarak gençlerimize spor olanakları yaratmaya ve onları spor yapmaya yönlendirmekteyiz. Gençleri spor teşvik ederek kötü alışkanlıklardan korumaya çalışmaktayız” dedi.

Görüşmede bir konuşma yapan Rotterdam Başkonsolosu Togan Oral, “Spor yurtdışında birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli bir elementtir. Sporun birleştiriciliği önemlidir. Sizlerin bu çalışmaları takdire şayandır. Sizleri bu başarılı etkinliklerinizden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!