Berlin Büyükelçisi Şen, şampiyonları ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Berlin Büyükelçisi Şen, şampiyonları ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 10:06

Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, Berlin Kupası’nı kazanan Türkiyemspor’un kadın futbol takımını konuk ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

Haberin Devamı

TÜRKİYEMSPOR kadın futbol takımı geçen hafta oynanan final maçında Viktoria Berlin’i 2-0 yenerek kadın futbolunda Berlin’in en büyük kupasını kazanmıştı. Kadınlar Ligi Regionalliga Nordost’ta mücadele eden Türkiyemspor, ligi 34 puanla ikinci sırada tamamladı. Ligde 66 gol atıp kalesinde sadece 10 gol gören Türkiyemspor kadın takımı, kupa maçında ise yaklaşık 2 bin seyircinin önünde oynadığı muhteşem oyunla kupanın sahibi oldu. Final maçını taraftarlarla birlikte izleyen Büyükelçi Ahmet Başar Şen, Türkiyemspor kadın takımına özel bir davet verdi. Kulübün Başkanı Durmuş Ali Matur ve teknik heyet de davette yer aldı.

‘BİR KUPA DA BENDEN’
Futbolcularla birlikte şampiyonluk pastası kesen Büyükelçi Sen, konuklarıyla futbol üzerine sohbet etti. Takım kaptanından Berlin Kupası’nı üç kez kazanan kulübün kupayı müzesine götürme hakkı olduğunu öğrenen Büyükelçi, “Ben 3 yıl daha görevdeyim. Bu süre içinde kupayı iki kere daha kazanırsanız, bir kupa da benden” dedi. Çok güzel bir sezon geçirdiklerini belirten teknik Direktör Murat Doğru ise takımın iyi motive olduğunu ve çalışarak bu kupayı hak ettiğini söyledi. Gelecek sezon için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Doğru, “Kadro tamamlandı. Şimdi tatil zamanı ancak daha sonra yeniden antrenmanlara başlayacağız. Yeni sezonda da aynı başarıyı yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Berlin Büyükelçisi Şen, şampiyonları ağırladı

BAKMADAN GEÇME!