Bentour ‘mutlu ederek’ hedef büyüttü

Güncelleme Tarihi:

Bentour ‘mutlu ederek’ hedef büyüttü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2022 11:25

Avrupa’da İsviçre merkezli en büyük Türk tur operatörü olan Bentour Reisen, 2023’te uçuş kapasitesini yüzde 50 artıracağını açıkladı. Almanya, Avusturya, Hollanda ve İsviçre’de iş birliği yaptıkları acentelerin 800’e yakın çalışanını Antalya’da ağırlayan Bentour’un CEO’su Deniz Uğur, ‘Mutlu eder’ sloganıyla farklılıklarını korumakta kararlı olduklarını vurguladı.

Haberin Devamı

AVRUPA’da İsviçre merkezli en büyük Türk tur operatörü olan Bentour Reisen, 2023 yılında Avrupa’dan Türkiye’ye uçuş kapasitesini yüzde 50 artırarak hedef büyüttü. Almanya, Avusturya, Hollanda ve İsviçre’de iş birliği yaptıkları acentelerin 800’e yakın çalışanını Antalya’nın Lara kesimindeki lüks otellerde konuk eden Bentour, bu yıl Türkiye’ye 170 bin turist getirdiklerini belirtirken, önümüzdeki yıl 200 binden fazla turiste hizmet vereceklerinden emin olduklarını açıkladılar. Bentour Reisen’in kurucusu Kadir Uğur, CEO’su Deniz Uğur ve Bentour Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, 2023 yılı kataloglarını tanıtırken, günlük uçuşlarda İzmir ve Bodrum havalimanlarında CIP hizmetlerini büyüttüklerini ve ‘Mutlu eder’ sloganıyla farklılıklarını koruyacaklarını vurguladılar. Dijital platform Mybentour.com ile hem acentelere hem de otellere en iyi ve en hızlı imkânlarla hizmet sunacaklarını da belirttiler.

Haberin Devamı

Bentour ‘mutlu ederek’ hedef büyüttü

ALANYA’DAN AVRUPA’YA
Turizm sektörüne Alanya’da 1968 yılında ilk adımı attığını söyleyen Kadir Uğur, 54 yıldır Türk turizmine hizmet verdiğini söyledi. Çeşitli dönemlerde yaşanan krizleri ve pandemi belasını yara almadan atlattıklarını belirten Uğur, “Hiç kimseye borcumuz yok. Ne bankalara ne otellere ne de uçak şirketlerine. Böyle bir şirketin sahibi olmaktan gurur duyuyorum. Hiç yardım almadık. Her şeyi kendi imkânlarımızla yaptık” dedi. İstanbul doğumlu olan Kadir Uğur, “İstanbul benim için çok önemli ve değerli” derken, ‘İstanbul’u yeniden keşfetmek’ için bundan böyle İstanbul programını paket olarak sunacaklarını açıkladı.

Bentour ‘mutlu ederek’ hedef büyüttü

‘EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ’
Bentour CEO’su Deniz Uğur da “Bizim ana sloganımız ‘Macht glücklich’tir (Mutlu eder). Konuklarımızı mutlu edebilmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. 2019’da 150 bin, 2020’de 74 bin 500, 2021’de 110 bin, 2022’de 170 bin turist getirdik. 2019’da 110 milyon, 2020’de 48 milyon, 2021’de 75 milyon ve 2022’de 130 milyon Euro ciro yaptık” dedi. 2023’te 200 binin üzerinde turist getireceklerinden emin olduğunu da söyledi. Uğur “Biz hep insanları nasıl daha mutlu edebiliriz diye düşünüyoruz. Diğer taraftan acentelerimizi mutlu etmemiz gerektiğini düşündüğümüz için onları Antalya’ya getiriyoruz. Bu da Türkiye turizmi için çok önemli. Her şey dahil iyi bir konseptti ama artık onun ilerisine gitmenin zamanı geldi. İlave hizmet ilave kazanç ve ilave ciro demek. Bu bizim olduğu kadar Türkiye turizmi için de çok çok önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bentour ‘mutlu ederek’ hedef büyüttü

‘GÜVENİLİR PARTNERİZ’
Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati ise “Sürdürülebilirlik, güvenirlilik partnerlik bizim en önemli önceliklerimiz. Bütün iş ortaklarımızın bizi güvenilir bir partner olarak tanıması bizleri gururlandırıyor. Almanya’dan ve diğer havalimanlarından günlük uçuşlar sunuyoruz. Aynı şekilde ürün portföyümüzü de genişlettik. Türkiye’deki iyi otellerle çalışıyoruz. Bu seneki trendlerde villa ve lagoonlar ön planda. Bentour Swiss Lagoon, Bentour Swiss Villa ve Mavi yolculuklar sunuyoruz. Kadir Bey tarafından kurulduğundan bu yana şirketimiz emin adımlarla doğru yolda ilerliyor” açıklamasında bulundu. Ayrıca 55-60 yaşın üzerindekilere indirimli tatil ve seyahat imkanları sunacakları müjdesini de verdi.

Haberin Devamı

Bentour ‘mutlu ederek’ hedef büyüttü

COMEDY NIGHT’TA TÜRK KOMEDYEN
Bentours, iş birliği yaptığı acentelerde çalışan konuklarına unutulmaz bir akşam yaşattı. ‘Comedy Night’ etkinliğinde sahne alan ve Almanya’nın Stuttgart kentinde yaşayan Türkiye kökenli komedyen Özcan Coşar, her iki kültürü de içeren sunumuyla konukları doyasıya güldürüp eğlendirdi.

Bentour ‘mutlu ederek’ hedef büyüttü

Bentour ‘mutlu ederek’ hedef büyüttü

Bentour ‘mutlu ederek’ hedef büyüttü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!