‘Ben de gurbetçi çocuğuyum...’

Güncelleme Tarihi:

‘Ben de gurbetçi çocuğuyum...’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2023 10:02

Hollanda’da mayıs ayında düzenlenen fuarlarda Türkiye rüzgârı esti. Breda şehrinde düzenlenen ‘Esnaf 2023’ fuarında üç gün boyunca Türkiye’den gelip sahne alan Sinan Akçıl, İrem Derici, Gerçek ve Hüseyin Kağıt, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

ÇOK sayıda esnafın katıldığı fuarda girişimciler Türkiye’den getirtilen ve Avrupa’da üretilen ürünlerini sergiledi. Fuarda, Avrupa’da üç gün tatil olması sebebiyle adeta bayram havası esti. İzine gidemeyenler fuarlar sayesinde Türkiye’yi yaşadı. Fuarda stant açan Özkara Avukatlar Bürosu büyük ilgi gördü. Hollanda ve Belçika’da yaşayan vatandaşlar, depremzede akrabalarını yaz sezonunda ülkeye getirmek için nasıl vize alabileceklerine dair sorular sordu. Son zamanlarda Avrupa-Türkiye anlaşmasından dolayı mal bildirimi kanunu hakkında da sık sorular soruldu.
Son gün sahne alan sanatçı Sinan Akçıl gençlerin ilgi odağı oldu. Sahneye çıktığı ilk şarkısından sonra yaptığı konuşmada, “Türkiye’de yapılan seçimlerde halk tercihini sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanmıştır. Olaysız geçen seçimlerde demokrasi ve istikrar kazanmıştır. Kazanılan seçimde Avrupalıların payı çok büyüktür. Ben de Hollanda’nın Leeuwarden şehrinde doğdum, gurbetçi çocuğuyum, hasretin ne olduğunu sizler kadar bilirim. En büyük Türkiye’m” sözleriyle konuşmasını bitirdi.

‘Ben de gurbetçi çocuğuyum...’

‘Ben de gurbetçi çocuğuyum...’

‘Ben de gurbetçi çocuğuyum...’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!