Bayern Münih'e ters geliyor

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münihe ters geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2021 16:19

BUNDESLIGA'da 15. haftanın açılış maçı bu akşam saat 20.30'da Bayern Münih ile Borussia Mönchengladbach arasında oynanacak. Mönchengladbach ile deplasmanda karşılaşacak olan lider Bayern Münih, son dönemlerde en çok kaybettiği deplasmanda bu kez galip gelmek istiyor.

Haberin Devamı

İki takım arasında Mönchengladbach'da oynanan son maçı da yine evsahibi takım kazanmıştı. Mönchengladbach'daki son beş lig maçının üçünde de üçer puan alan yine Mönchengladbach olmuştu. Bayern Münih beş maçtan sadece ikisinde galip geldi. Bu maç Bayern Münih Teknik Direktörü Hansi Flick için de önem arzediyor. Flick'in teknik direktörlük kariyerindeki 60. resmi karşılaşma olacak. Başarılı teknik direktör 59 maçta Bayern'in başında sahaya çıktı. Bu maçların sadece üçünü kaybetti. Yenildiği takımlardan biri de Mönchengladbach'tı.

CUMARTESİ GÜNÜ ALTI KARŞILAŞMA
Bundesliga'da yarın ise altı karşılaşma oynanacak günün en heyecanlı ve çekişmeli karşılaşmalarından biri Leverkusen ile Werder Wremen arasında geçmesi bekleniyor. Leverkusen açısından zirveden kopmamak adına bu karşılaşma büyük önem taşıyor. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da büyük sürpriz yapan Union Berlin'in konuğu Wolfsburg. Üç haftadır üst üste galip gelen Union'da hedef yine üç puan. Hessen derbisine bu kez evsahipliğini Mainz yapacak. Hafta içinde yeni teknik direktör Bo Svensson ile 2024 yılına kadar sözleşme imzalayan Mainz, Frankfurt karşısında galip gelip hem iyi bir başlangıç hem de eyalet derbisini kazanarak prestij elde etmenin hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

AKŞAMA DEV MAÇ
Ligin zirvesinde yer alan iki güçlü takımın maçı ise yarın akşam Leipzig kentinde oynanacak. Bayern Münih'in iki takipçisi RB Leipzig ile Dortmund arasındaki karşılaşma saat 18.30'da oynanacak. Evsahibi RB Leipzig galip geldiği taktirde Dortmund ile aralarındaki puan farkını dokuza çıkaracak. Dortmund'da sakat futbolcuların takıma dönmesi moralleri yükseltti. Pazar günü iki karşılaşma oynanacak. Saat 15.30'da Augsburg sahasında Stuttgart'ı ağırlıyor.

Haftanın kapanış karşılaşması ise Bielefeld ile Hertha Berlin arasında oynanacak.

Bilefeld kentindeki maçın başlama saati 18.00.

Haftanın maç programı şöyle:

BUGÜN 
Borussia Mönchengladbach – B. Münih (20.30)

YARIN
Leverkusen – W. Bremen (15.30)
Union Berlin – Wolfsburg (15.30)
Freiburg – Köln (15.30)
Mainz – Frankfurt (15.30)
Schalke – Hoffenheim (15.30)
RB Leipzig – Dortmund (18.30)

Haberin Devamı

PAZAR
Augsburg – Stuttgart (15.30)
Bielefeld – Hertha Berlin (18.00)

BAKMADAN GEÇME!