Bayern Münih'de milli futbolcular bekleniyor

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münihde milli futbolcular bekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2014 12:54

Dünya Şampiyonası'nda oynayan Bayern Münih'li futbolcular yarın takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Milli futbolcuların takıma geç katılması Bayern Münih'de endişe yaratmıyor.

Haberin Devamı

BAYERN Münih Brezilya'da düzenlenen Dünya Şampiyonasına katılan sekiz futbolcusunun kampa katılmasını bekliyor. Şampiyon olan Alman milli takım kadrosunda altı, yarı final oynayan Hollanda ve Brezilya takımlarında da birer yıldız futbolcusundan yoksun hazırlıklarını sürdüren Bayern Münih, futbolcuların kampa geç katılmasından endişe etmiyor.

Bayern Münih Sportif Direktörü Matthias Sammer “Biz bu konuda olumlu düşünüyoruz” dedi. Alman milli Neuer, Lahm, Schweinsteigr, Götze, Müler ve Boateng, Hollanda milli Robben ve Brezilya milli Dante'nin yarın takıma katılacağını belirten Sammer “Pep Guardiola çok tecrübeli bir teknik adam. Bu sorunun üstesinden gelir” dedi.

BARCELONA'DA BAŞARDI

Sammer, Guardiola'nın 2011 sezonunda Barcelona'yı şampiyon yaptığı yılı hatırlatarak “İspanya 2010 yılında Dünya Şampiyonu olduğunda çekirdek kadro Barcelona'lı futbolculardan oluşuyordu. Guardiola, 2011 yılında Barcelona'yı şampiyon yaptı. Aynı şekilde biz neden olmayalım” dedi.

Şampiyon futbolcuları lige hazırlamanın zor olabileceğini de kaydeden Sammer “Bu da bizim işimiz” Almanya'da 2014-2015 Sezonu 22 Ağustos'ta Bayern Münih ile Wolfsburg arasında oynanacak maçla start alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!