‘Bay Lewangoalski, Münih’te görüşürüz’

Güncelleme Tarihi:

‘Bay Lewangoalski, Münih’te görüşürüz’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2022 10:11

Bayern Münih’in yıldız futbolcusu Thomas Müller, Şampiyonlar Ligi ilk turunda Barcelona’yla aynı gruba çıktıklarını öğrenince Instagram’dan bir video yayınladı. Eski takım arkadaşı Lewandowski’ye seslenen Müller, “Bay Lewangoalski, Münih’te görüşürüz” dedi.

Haberin Devamı

FUTBOL severler önceki akşam heyecanla Şampiyonlar Ligi kura çekimini takip etti. Bayern Münihli taraftarlar ise kura çekimini ayrı bir heyecanla izledi. Bayern Münih’in gol makinesi Robert Lewandowski’nin yeni sezonda Barcelona’ya transferi uzun süre tartışılmış ve karşılıklı atışmalar sonrası transfer gerçekleşmişti. Doğal olarak Barcelona ile Bayern Münih’in Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşıp karşılaşmayacağı merakla bekleniyordu. Ve beklenen oldu, iki büyük takım ilk turda aynı grupta yer aldı. Futbol severler maçı Barcelona-Bayern Münih eşleşmesinden çok Lewandowski-Bayern Münih karşılaşması olarak yorumladı.

‘Bay Lewangoalski, Münih’te görüşürüz’
Bayern Münih Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Oliver Kahn

Haberin Devamı

Kura çekimi sırasına Barcelona ile Bayern’in aynı grupta yer aldığının belirlendiği sırada kameralar Bayern Münih Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı eski kaleci Oliver Kahn’ı gösterdi. Kahn’ın Barcelona’nın kurada aynı grupta çıktığını görünce gülümsemesi dikkat çekti. Bazı İspanyol basını ise Kahn’ın gülümsemesini, Barcelona ile dalga geçtiği şeklinde yorumladı.

‘DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM’
Tepkilerin arka planında Lewandowski’nin transferiyle ilgili uzun süredir devam eden çekişme yatıyor. Kahn, Lewandowski’nin transferine uzun süre direnmiş ve ücreti artırmıştı. Kahn, ancak Barcelona’nın teklifi 45 milyon Euro sabit, artı 5 milyon Euro bonus ödemeye yükselttiğinde yumuşamış ve transfere onay vermişti. Bayern Münih’in bu tutumunun İspanya’da tepkiye neden olduğu ifade ediliyor. Öte yandan Bayern’le Barcelona’nın aynı gruba düşmesini keyifle karşılayanlar da oldu. Bayern’in önemli silahlarından A Milli Futbol takımının oyuncusu Thomas Müller, bir zamanlar birlikte oynadığı Lewandowski’yle yeniden bir araya gelmeyi dört gözle beklediğini söyledi. Müller, kura çekimi sonrası Instagram’dan yayınladığı videosunda, “Bay Lewangoalski, Münih’te görüşürüz” dedi. Grupta Inter Milan, Viktoria Pilsen, Bayern Münih ve Barcelona yer aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!