Başkonsolos Kaya’ya teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

Başkonsolos Kaya’ya teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2023 15:01

Bremen Gazeteciler Birliği, gerek Türk sivil toplum kuruluşları, gerek Türk iş insanları, Alman kurumlarıyla karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi, bölgede yaşayan Türk vatandaşlarının sorunlarının çözümü için yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya’ya bir plaket verdi.

Haberin Devamı

BREMEN Gazeteciler Birliği adına hazırlanan, “Karakteri bağımsızlık olan bir milletin sonsuza dek devlet nişanesiyle adı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı anısına... Katkılarınıza gönülden teşekkür ederiz” yazılı plaketi, Başkonsolos Gül Özge Kaya’ya başkonsolosluk konutunda gazeteci Birol Tan takdim etti. Burada bir konuşma yapan Başkonsolos Kaya, “Türk basını olarak burada büyük bir sorumluluk üstlenmiş durumdasınız. Vatandaşlarımızın her türlü çalışmalarını kamuoyuna duyurmanın yanı sıra uğradığı haksızlıklara karşı olsun, sorunlarının dile getirilmesi olsun büyük bir özveri ve tarafsız bir tutumla görev yapıyorsunuz. Ben de sizlerin şahsında tüm basın çalışanlarına yaptıkları olumlu katkılardan dolayı teşekkür ederim. Bana bu plaketi vererek onurlandırdığınız için de ayrıca teşekkür ederim” dedi.
Gazeteci Birol Tan ise şunları söyledi: “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tarafsızlığımızı koruyarak hizmetlerimize devam edeceğiz. 100’üncü yılını kutladığımız Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi, sonsuza kadar yaşayacak olan Cumhuriyet’in var olmasına katkılar sunmaya devam edeceğiz. Türk basını burada aynı zamanda iki ülke arasındaki ilişkilerin olumlu yönde gelişmesi için de katkılar sunmaktadır. Bu çalışmalar da elbette ki devam edecektir.”

Başkonsolos Kaya’ya teşekkür plaketi
‘GÖNÜLLÜ EĞİTİM ELÇİSİ’
Yaptığı çalışmalar dolayısıyla Ekrem Sağır’a da teşekkür eden Tan, “Almanya Türk Veli Dernekleri Federasyonu (FÖTED) ve Aşağı Saksonya Türk Veli Dernekleri Federasyonu (FöTEV Nds) Başkan Yardımcılığı görevlerinin yanı sıra uzun zamandır Hannover Milli Bayramlar Komitesi’nde aktif rol alan gönüllü eğitim elçisi de diyebileceğimiz arkadaşımız Ekrem Sağır’a da çalışmaları için teşekkür ederiz” dedi. Başkonsolos Gül Özge Kaya da Ekrem Sağır’a plaketi verirken, “Kendilerinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gerçekten büyük bir çaba sarf ediyor. Umarım bu uzun soluklu olumlu gönüllü çalışmalarına daha da uzun süre devam eder” diye konuştu.
Başkonsolos Kaya’ya teşekkür plaketi
Başkonsolos Kaya’ya teşekkür plaketi

Başkonsolos Kaya’ya teşekkür plaketi

Başkonsolos Kaya’ya teşekkür plaketi

Başkonsolos Kaya’ya teşekkür plaketi

 

BAKMADAN GEÇME!