Başarılı Türk gençlerine rezidansta ödül

Güncelleme Tarihi:

Başarılı Türk gençlerine rezidansta ödül
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2013 14:54

Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici görev bölgesi Hessen Eyaleti'inde üstün başarıyla liseyi bitiren iki gencimizi ödüllendirdi. Özgün Tanrıkulu 1.0 not ortalamasıyla Emre Türkmen 1.7 not ortalamasıyla liseyi bitirdi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği'nin Almanya'da eğitim alanında başarılı gençlerimize yönelik takdir ve teşvik girişimi çerçevesinde Hessen Eyaletinde liseyi yüksek dereceyle bitiren iki öğrencimiz ödüllendirildi. İki öğrencimize ödül olarak birer İpad verildi.

Herborn Johannneum Lisesi'ni 1.0 notuyla bitiren Özgün Tanrıkulu (20) ile Butzbach Weidig Lisesi'ni 1.7 not ortalamasıyla bitiren Emre Türkmen ödüllerini Başkonsolos Ufuk Ekici'nin elinden aldı.

Başkonsolosluk rezidansında yapılan ödül törenine, veliler ve yakınları da katıldı. Başkonsolos Ekici,

"Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Türk çocuklarının iyi eğitimli, topluma faydalı birer birey olmalarına önem veriyoruz. Gelecekte de başarılı gençlerimizi bulup çıkaracağız. Onları örnek olarak göstereceğiz" dedi.

Giessen Üniversitesi'nde tıp eğitimine başlayan Özgün Tanrıkulu ile aynı üniversitede hukuk okuyan Emre Türkmen, "Başarımızı ailelerimizin desteğine borçluyuz" dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!