Başarılarının sırrını paylaştılar

Güncelleme Tarihi:

Başarılarının sırrını paylaştılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2010 10:02

GEÇTİĞİMİZ yıl Dünya Kadınlar Günü'nde resmi bir dernek haline gelen ve toplumdaki başarılı örnek kadınları ön plana çıkararak onların tecrübelerinden yararlanmayı hedefleyen Kültürlerarası Girişimciler Ağı, önceki gün Frankfurt Basın Kulubü'nde HaarWerk isimli kuaför salonunun sahipleri ikiz kardeşler Hatice Nizam ile Ayşe Auth'u ağırladı.

Haberin Devamı

Toplantının sunuculuğunu yapan Kültürlerarası Girişimciler Ağı Başkanı Işınay Kemmler, özellikle kadınların girişimcilikte biraz daha ürkek davrandıklarını ifade ederek, "Amacımız başarılı kadın girişimcileri ön plana çıkararak başka kadınların da bu tecrübelerden yararlanmalarını sağlamak" diye konuştu.

En iyisi olmalıyız
Bir çok ünlü müşterisi bulunan ve katıldıkları yarışmalarda ödüle layık görülen HaarWerk kuaför salonunun işletmecileri ikiz kardeşler Hatice Nizam ve Ayşe Auth da daha iyi olabilmek için hep daha çok çalıştıklarını söyleyerek, "Bizim için tek yol vardı. O da hep ileriye gitmekti. İşimizi çok severek yapıyoruz bu da başarımızın sırlarından biri. Bir takım nedenlerden ötürü üniversite eğitimi alamadık. Sonra kuaförlük mesleğine adım attık. Madem kuaför olacağız en iyisi olmamız gerektiğine en baştan beri inandık" diye konuştular. Kültürlerarası Girişimciler Ağı'nın önümüzdeki günlerde düzenleyeceği toplantılarla ilgili geniş bilgi aynı zamanda karşılıklı bilgi alışverişinin de yapılabildiği www.iku-net.org sitesinden alınabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!