Başarı öyküsünü kitaplaştırdı

Güncelleme Tarihi:

Başarı öyküsünü kitaplaştırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2010 16:22

ALMANYA'da kozmetik ve saç modelleri dallarında yapılan yarışmalarda aldıkları ödüllerle adlarını duyuran ünlü kuaför Ayşe Auth, hayatını anlatan bir roman yazdı.

Haberin Devamı

Almanya’da ikiz kardeşi Hatice Nizam ile birlikte başarılı Türk işkadınları olarak Alman medyasının ilgi odağı olan Ayşe Auth, Randomhous Yayınevi’nin isteği üzerine kaleme aldığı kitabını önceki gün Frankfurt’ta Rotfeder 5 adresindeki "Haarwerk" saç stüdyosunda tanıttı. Tanıtım toplantısını sunan Petra Gerster, Auth'u tüm güçlüklere ve baskılara karşı başarılı bir duruş sergilediğini belirterek, "Kendisi örnek bir işkadını" derken, Ayşe Auth, şunları söyledi:


Umutlar kırılmasın
“Almanya’da doğdum ama Türkiye'de yetiştim. Babaannemin yanında geçen günler, bana hayatı öğretti. Onun sayesinde güçlüklere karşı direnmeyi, yılmamayı, mücadele etmeyi öğrendim ve aldığım uluslararası ödüller ile bunu başardığımı gördüm. Bu başarı öykümü kitap haline getirdim. Kitabımda vermek istediğim mesaj, insanların en zor anlarında dahi ufukta mutlaka kendileri için bir umut işığı olduğunu anlatmaktır” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!