Bariyerler kurtarıyor

Güncelleme Tarihi:

Bariyerler kurtarıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2012 09:22

Bayram tatillerini memleketleri Kırşehir’de geçirmek için Almanya’nın Göppingen kentinden sıla yolculuğuna çıkan Kızılkoca Ailesi, Sırbistan’da kaza yaptı. Velika Plana kenti yakınlarında meydana gelen kazada izinci ailenin aracı kullanılamaz hale gelirken, aile fertleri yara almadan kurtuldu.

Haberin Devamı

DÖRT haftalık yaz tatillerini bayram tatili ile birleştirip Almanya’nın Göppingen kentinden sıla yolculuğuna çıkan Kızılkoca ailesi fertleri Sırbistan’da kaza yaptı. Araç içerisinde bulunan Sinan, Bedriye, kızları Özlem, oğulları Oğuzhan ve Onur, kazayı yara almadan atlatırken, araç kullanılamaz hale geldi.

Pazar günü öğle saatlerinde Velika Plana kenti yakınlarında kontrolden çıkarak refüj bariyerlerine çarpan aracın sürücüsü Sinan Kızılkoca, kazanın şokunu uzun bir süre üstünden atamazken, “Verilmiş bir sadakamız varmış. Bir anda ne olduğunu bende anlamadım. Araç aniden kontrolümden çıktı, sağa sola savrulmaya başladık. Allah’tan otoyolda refüj bariyerleri vardı da araç durdu. Buna da çok şükür” dedi.

Kazayı ucuz olarak atlatan aile fertleri, Almanya Otomobil Kulübü ADAC’ın da devreye girmesiyle, Türkiye’ye gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!