Ayrılık acısını unutmak için...

Güncelleme Tarihi:

Ayrılık acısını unutmak için...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2013 11:56

Kristen Stewart, eski sevgilisi Robert Pattinson'dan ayrılmanın şokunu üzerinden atamadı.

Haberin Devamı

Uzun süredir hem kamera önünde hem de kamera arkasında birlikte olan Robert Pattionson ve Kristen Stewart`ın mükemmel mutluluk tablosu Stewart`ın, Pattinson`ı aldatması ile sarsılmıştı.

Stewart, Pattinson`ı o sırada birlikte çalıştığı evli ve iki çocuk babası yönetmen Rupert Sanders ile aldatmıştı. Haberler ortaya çıktığında özür dileyerek pişmanlığını ifade eden Stewart "Hayatımın aşkı" dediği Pattinson ile tekrar bir araya gelmiş ancak bu birlikteli uzun sürmemiş çift yeniden ayrılmıştı.

Tüm bunlardan sonra sancılı bir ayrılık süreci yaşayan Stewart, ayrılığın ardından hâlâ kendisine gelmeyi başaramadı. İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; yakışıklı aktörden ayrıldıktan sonra hiç kimseyle görünmeyen Stewart'ın arkadaşları da güzel oyuncunun psikolojisi konusunda endişeli.

Haberin Devamı

Stweart'ın arkadaşları, İngiliz Daily Mail gazetesine şöyle konuştu:
"Kristen, Robert'ın hep yanında kalacağını düşünüyordu. Oysa kişilikleri hiç uygun değildi. Buna rağmen ondan ayrılacak cesareti yoktu. Zaten ona olan hisleri kuvvetli olsaydı asla Rupert ile görüşmezdi. Olayın ortaya çıkması ve yaşananlar onu çok etkiledi. Robert, ondan ayrıldıktan sonra Sean Penn'in kızı Dylan ile görüşmeye başladı. Oysa Kristen'ın hayatında hiç kimse yok. Psikolojisini toplayamadı. Bu süreci atlatmak için psikolojik destek almaya başladı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!