Avrupalı Denizlililer, bu sene Tavas’ta buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Avrupalı Denizlililer, bu sene Tavas’ta buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 10:12

Avrupa Denizlililer Derneği’nin öncülüğünde ve Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ın ev sahipliğinde bu sene üçüncüsü gerçekleşecek olan ‘Avrupalı Denizlililer Denizli Buluşması’ Tavas’ta yapılacak.

Haberin Devamı

AVRUPA Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören, 22 Temmuz’da Avrupa’da yaşayan Denizlililer ile memleketine kesin dönüş yapan Denizlilerin, Tavas Bağlar Mesire alanında gerçekleştirilecek özel festivalle bir araya geleceklerini duyurdu. İnceören, “Pandemiyle gelen memleket hasretine bu yıl son vererek iki yıl aranın ardından Avrupalı Denizlili hemşerilerimizle her yıl Denizli’nin farklı ve güzide ilçelerindeki geleneksel buluşmalarımızı yeniden başlatıyoruz” dedi.

Avrupalı Denizlililer, bu sene Tavas’ta buluşacak

Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören

Avrupa Denizlililer Derneği Başkan Yardımcısı Murat Şahinarslan da özellikle yurt dışında yetişen Denizlili gençlerin memleketlerini gezip görmelerini ve kendilerine bir kültürel katkı sağlamasını hedeflediklerini söyledi. Etkinlik için ön kayıt yaptırılması gerektiğini ve sadece kayıt yaptıranların katılabileceğini belirten Şahinarslan, başvurularla ilgili ayrıntılı bilgiye derneğin www.denizlililer.org resmî web sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabileceğini belirtti.

Avrupalı Denizlililer, bu sene Tavas’ta buluşacak

Avrupa Denizlililer Derneği Başkan Yardımcısı Murat Şahinarslan

BAKMADAN GEÇME!