Avrupa şampiyonu Kaynar yurda döndü

Güncelleme Tarihi:

Avrupa şampiyonu Kaynar yurda döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2012 09:03

Laser Radial Avrupa Gençler Şampiyonası'nda birinci olan İstanbul Yelken Kulübü sporcusu Pınar Kaynar, yurda döndü.

Haberin Devamı

21 ülke ve 73 tekne arasında Kızlar kategorisinde Laser Radial Gençler Avrupa Şampiyonu olan Pınar Kaynar, dün gece Belçika'nın Nieuwport kentinden İstanbul'a geldi.

Pınar Kaynar'ı Atatürk Havalimanı'nda Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Nazlı İmre, As Başkan Neylan Günay, Olimpik Takım Lideri Selma Rodopma ve Ailesi karşıladı.

Çok mutlu olduğunu dile getiren Pınar, uzun dönem yoğun çalışmaların sonunda bu başarıyı Türkiye'ye getirdiği için çok gururlu olduğunu belirtti.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Nazlı İmre, "2012 yılında özellikle Laser Sınıfında aldığımız 4. Büyük başarıyı bize Pınar Kaynar getirdi. Öncelikle kendisini, antrenörlerini ve kulübünü tebrik ediyorum. Bu yıl Laser 4.7 Gençler Avrupa Şampiyonası'nda İstanbul Yelken Kulübü'nden Doğa Arıbaş Avrupa Şampiyonu, Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Selim Hekimoğlu Avrupa 3. Oldu. Olimpiyatlarda ilk kez ülkemizi Laser Radial Sınıfında temsil eden Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu Nazlı Çağla Dönertaş da Laser Radial Avrupa 3.sü olmuştu. Bu başarılar bizleri çok mutlu ediyor, uzun soluklu ve planlı programlı çalışmaların sonuçlarını böyle güzel derecelerle elde etmek çok gurur verici" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!