Atletico Madrid'ten Arda açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madridten Arda açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2011 17:27

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Arda Turan ile iligli açıklamalarında "Bir karar almışsa bunun önünde duramayız. Bu iş bugün bitecek" sözlerini kullanırken Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo da Radyospor'a yaptığı açıklamada "Herhangi bir şekilde anlaşma yok. Şu an için Arda Turan ilgi alanımızın içinde değil" dedi.

Haberin Devamı

Arda'nın ücretinde %50'ye varan artışa gittiklerini belirten Aysal, buna rağmen yıldız futbolcunun gitmeyi istediğini söyledi. Arda'nın mutsuzluk ya da para nedeniyle değil, Avrupa'da oynamak için gitmek istediğini belirten Ünal Aysal, "Bir karar almışsa bunun önünde duramayız. Bu iş bugün bitecek" dedi.

Lig TV'den Bahri Havadır'a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Arda'nın Galatasaray'dan ayrılmak üzere olduğunun sinyallerini net biçimde verdi. Sözlerine Arda'nın takımda kalmasını istediğini belirterek giren Aysal, "Kalması için çok konuştuk, hala konuşuyoruz. Terim de Arda'nın kalmasını istiyor" dedi.

Medyada "Arda para yüzünden gitmek istiyor" ve "Arda mutsuz olduğu için gitmek istiyor" şeklinde haberlerin yer aldığını hatırlatan Aysal, bu iddiaları reddetti. Arda'nın yıllık ücretinde %50'ye varan bir artışa gittiklerini belirten Galatasaray Başkanı ardından şu çarpıcı açıklamayı yaptı:

"Ama tüm bunlara rağmen Arda gitmek istiyor. Sebebi mutsuzluk, para veya başka şey değil. Sadece yurtdışı tecrübesi yaşamak istediğini söylüyor. Eğer bir futbolcu bunu çok çok istiyorsa yapacak birşey yok. Bu isteğine saygı duymak lazım. Birgün Arda da tıpkı Hakan Şükür gibi Avrupa'ya gidip sonra Galatasaray'a dönebilir"

Ünal Aysal, "Peki Arda gidişini 1 yıl erteleyemez mi?" şeklindeki soruya da açık yüreklilikle yanıt vererek, yıldız futbolcunun bu konudaki sabırsızlığını vurguladı. Arda'nın Avrupa'ya gitmeyi çok istediğini tekrarlayan Aysal, "Bir karar almışsa bunun önünde duramayız. Bu iş bugün bitecek" dedi.

"ARDA İLGİ ALANIMIZ İÇİNDE DEĞİL"
Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın Atletico Madrid ile anlaştığı ve önümüzdeki günlerde Madrid'e gideceği iddiaları üzerine Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo Radyospor'a bu transfer ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da "Özgür Sancar ile Spor Kazanı" programına telefon ile bağlanan Cerezo; Arda Turan, Diego Forlan ve Jose Antonia Reyes ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Türk basınında Arda Turan'ın Atletico Madrid ile anlaştığı haberlerinin çıktığının sorulması üzerine Cerezo politik cevaplar vererek şöyle konuştu; "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Herhangi bir şekilde anlaşma yok. Şu an için Arda Turan ilgi alanımızın içinde değil. Bu konuşulanlar sadece varsayım " dedi.

REYES VE FORLAN TAKIMDA KALACAK
Galatasaray'ın uzun bir süre ilgilendiği ancak bir sonuç alamadığı Jose Antonia Reyes ve Diego Forlan'ın tekrar Galatasaray'ın gündeminde olduğunun sorulması üzerine Cerezo; "Forlan ve Reyes'in başka bir kulübe gitmesi söz konusu değil. Mevcut kadro ile yola devam edeceğiz. Bu iki önemli oyuncumuz da bizimle devam edecekler" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!