Aşkları sınır tanımadı

Güncelleme Tarihi:

Aşkları sınır tanımadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2012 11:14

Evliliklerine heyecankatmak isteyen Alanyalıiki genç, 3 bin 500km yol katedip BerlinBaşkonsolosluğu’nda nikahkıydırdı. Diş hekimiDr. Ahmet Şen ile avukatSebahat Saf, balayınıAmerika’da, düğünü iseİstanbul’da yapacak.

Haberin Devamı

Aşk sınır tanımıyor. Alanya’da yaşayan diş hekimi Dr. Ahmet Şen ile kentin güzel avukatlarından Sebahat Saf, Berlin Başkonsolosluğu Nikah Dairesi’nde attıkları imzalarla dünya evine girdi. Genç çiftlerin nikâhını muavin konsolos Tülin Şatgeldi kıyarken, çiftin şahitliğini Berlin Başkonsolosu Ahmet Başar Şen ile M. Sefa Doğanay yaptı. Çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmayan yakın dostları Leyla Karaoğlan, Türkiye’den gelen Velettin Bekrioğlu, İsmail Şimşek, Erçin Tosyalı, Serdar Saf, Laureta Kulla, Hüseyin Şen ve Mustafa Şen çifte mutluluklar diledi.

AYNI AD VE SOYAD

Genç çifti kutlayan Başkonsolos Ahmet Başar Şen de, “Türkiye’den gelip, Berlin Başkonsolosluğu’nda nikâh kıydırmanız beni ve mesai arkadaşlarımı hem heyecanlandırdı hem de mutlu etti. Genç çifti tebrik ediyor ve ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Genç çift nikah sonrası otomobillerine atlayıp tarihi Brandenburger Tor Kapısı’nı gezdi.

DİŞÇİ KOLTUĞUNDA AŞK

Alanya’daki diş muayenehanesine tedavi için gelen genç ve güzel avukat Sebahat Saf’a gönlünü kaptıran Dr. Şen, evlilik teklifini kabul eden Saf’a sürpriz yaparak, nikâh için Berlin’i seçti. Genç çift, balayı için Amerika’ya uçtu. Düğünü ise İstanbul’da yapacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!