"Aşk Tutulması" Avrupa'da vizyona girecek

Güncelleme Tarihi:

Aşk Tutulması Avrupada vizyona girecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2009 13:00

Fanatik Fenerbahçe taraftarı Uğur'un takımı ile sevgilisi arasında kalmasını anlatan "Aşk Tutulması" adlı film, 28 Ocakta Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya ve İsviçre'de vizyona girecek.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Medyavizyon dağıtımıyla Türkiye’de 24 Ekim 2008’de vizyona çıkan filmi, yaklaşık 400 bin kişi izledi. Film, 29 Ocakta Maxximum Film dağıtımıyla Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya ve İsviçre’de, ardından da Danimarka, Fransa ve ABD’de sinemaseverlerle buluşacak.

'Aşk Tutulması'nın Avrupa galası, 28 Ocakta Köln Fenerbahçeliler Derneği ile Almanya’nın Köln kentindeki Cinedom sinemalarında yapılacak. Galaya yönetmen ve oyuncuların yanı sıra Christoph Daum, Toni Schumacher ve Ümit Özat gibi Fenerbahçe’ye hizmet etmiş ünlü futbol adamlarının da katılması bekleniyor.

'Aşk Tutulması'nın, Fenerbahçeli futbolcuların Galatasaray maçına motive olmaları için Samandıra Kamp Merkezi’nde yönetmen Murat Şeker ve başrol oyuncularından Tolgahan Sayışman’ın da katılımıyla özel gösterimi yapılmıştı.

FİLMDEN

'Aşk Tutulması' adlı filmi, '2 Süper Film Birden' ve 'Plajda' filmlerinin ardından kamera arkasına geçen Murat Şeker yönetti. Senaryosunu Murat Şeker ve Selami Genli’nin yazdığı filmin müziklerini Serhat Ersöz yaptı.

Baş rollerini Tolgahan Sayışman (Uğur) ve Fahriye Evcen’in (Pınar) paylaştığı filmde, yurt dışında Emir Kusturica başta olmak üzere Hal Hartley ve Fatih Akın gibi birçok yönetmenle çalışan Tim Seyfi’nin yanı sıra Ali Erkazan, Suzan Aksoy, Ayten Uncuoğlu, Murat Akkoyunlu ve Yasemin Öztürk de oynadı.

Sarp Apak, Erhan Emre, Feridun Düzağaç ve Rahşan Gülşen’in performanslarıyla renk kattıkları filmde 500 figüran rol aldı. Filmin konusu özetle şöyle:

'Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Annesi ve kız kardeşiyle yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen tanışan Pınar ile Uğur’un hayatlarında köklü değişiklikler olacaktır.'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!