Arjantinli Aguero Bayern Münih'i dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Arjantinli Aguero Bayern Münihi dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 12:45

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih Manchester City'e, Schalke de Chelsea'ya yenildi. Bayern Münih, Arjantinli Sergio Aguero'yu durduramayınca Manchester City'e 3-2 kaybetti. Maçta üç golü de Arjantinli attı. Chelsea, Schalke'yi 5-0 yenerek adeta ezdi.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi grup maçlarında Salı akşamı oynanan maçlarda İngiliz takımları Alman ekiplerine üstünlük kurdu. Bayern Münih, İngiltere'de Manchester City'e 3-2, Schalke de kendi sahasında Chelsea'ye 5-0 yenildi. Bayern Münih, grup maçlarında ilk yenilgisini alırken, Schalke ikinci kez mağlup oldu.

KIRMIZI KART VE İKİ HATA

Bayern Münih, maçın 21. dakikasında Benatia'nın cezaalanı içinde rakibini düşürmesiyle 10 kişi kaldı. Bu dakikada hakem Benatia'yı kırmızı kartla oyundan attı. Verilen penaltıyı Arjantinli Sergio Aguera gole çevirdi: 1-0. Xabi Alonso ve Lewandowski'nin golleriyle öne geçen Alman ekibi, devreyi de 2-1 galip kapattı. İkinci yarıda Arjantinli futbolcu Aguero, Bayern Münih'in iki hatasını affetmedi. Arjantinli peş peşe attığı gollerle skoru 3-2 yaptı. Bu sonuçla puanını beşe yükselten Manchester City, diğer rakiplerini de yakaladı. Aynı grupta Roma ile CSKA Moskova 1-1 berabere kaldı. Üç takımın da beşer puanı bulunuyor. Bayern Münih ise 12 puanla lider.

CHELSEA BEŞ YEDİ

Devler Ligi'nde Salı Gecesi Alman futbolu için kabus oldu. Panzerlerin diğer bir temsilcisi Schalke İngilizlerin güçlü takımı Chelsea karşısında aciz kaldı. Maçı 5-0 kaybetti. Teknik Direktör Roberto Di Matteo milli futbolcu Kaan Ayhan'ı oynatmadığı maçta Schalke defansı Chelsea forveti karşısında tel tel döküldü. Maçın henüz iki dakikası dolmadan Terry'in golüne engel olamayan Schalke, ardından 29. dakikada bu kez Willian'ı durduramadı: 0-2. İlk yarının son dakikasında Kirchhoff kendi kalesine golü attı: 0-3. 76. dakikada Drogba ve 78. dakikada da Ramires skoru 5-0 yaptı. Bu sonuçla Schalke, gruptan çıkma şansını zora soktu. Aynı grupta bulunan Lisbon, Maribor'u 3-1 yendi. Statta elektrikler kesilince karşılaşmaya ara verildi. Arıza giderilince maça kalınan yerden devam edildi.

MESSİ REKOR KIRDI

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi (27) Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan futbolcu unvanını aldı. Güney Kıbrıs takımı Apoel ile oynanan maçta üç gol atan Messi, 71 gollü bulunan Raul'u geride bırakmış oldu. Dört kez dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Messi'in üç gol attığı maçta Barcelona 4-0 galip geldi. Roma'nın 38 yaşındaki golcüsü Totti de CSKA Moskova'şa attığı golle Şampiyonlar Ligi'nin en yaşlı golcüsü unvanını aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!