AP milletvekilinden Getir’e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AP milletvekilinden Getir’e ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2022 11:02

Avrupa Parlamentosu Avrupa Halk Partisi (EVP) Grubu milletvekili Dennis Radtke, Almanya’da mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market ürünleri teslimatı alanında faaliyetlerini sürdüren Getir’in Dortmund’daki şubesini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Aynı zamanda EVP Grubu İstihdam ve Sosyal İşler Komisyonu Koordinatörü olan Radtke, Getir bünyesinde oluşturulan İşyeri İşçi Temsilciliği hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Getir yöneticilerinin kendisine İşyeri İşçi Temsilciliği kurulmasına tam destek sözü verdiklerini belirten Dennis Radtke, “Edindiğim olumlu intiba beni gerçekten çok etkiledi. Çalışanların hepsine kadro verildiğini ve asgari ücretin üzerinde ödeme yapıldığını duymak beni çok sevindirdi. Almanya’da yeni faaliyet göstermeye başlayan şirketlerin bunu gerçekleştirmesi hem ülkemiz hem de çalışanları için çok önemlidir” dedi.
Getir’in Siyasi İlişkiler Sorumlusu Sven-Joachim Irmer, Dennis Radtke’yi ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtirken, Almanya’da insanların satın alma biçimlerini önümüzdeki yıllarda değiştireceklerinden emin olduğunu ve online yöntemiyle yiyecek, içecek siparişi vereceklerin sayısının her geçen gün artacağını vurguladı. Irmer, Getir’in birkaç dakika içinde siparişlerini müşterilerine teslim ettiğini özellikle vurgularken, Türkiye’de 81 ilin yanı sıra yurt dışında Amerika Birleşik Devletleri (ABD), İngiltere, Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya ve Portekiz’de hizmet verdiklerine dikkati çekti.

AP milletvekilinden Getir’e ziyaret

Dennis Radtke (ortada) Sven-Joachim Irmer (solda) ve Getir çalışanı Emre Kalın (sağda)

BAKMADAN GEÇME!