Antika Arabalar Yarışı'nda 3. oldu

Güncelleme Tarihi:

Antika Arabalar Yarışında 3. oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2009 15:14

Aralarında ünlü tenisçi Boris Becker, dünya buz pateni eski şampiyonu Katarina Witt, ünlü oyuncu Thomas Heine gibi ünlülerin de bulunduğu Hamburg-Berlin Antika Arabalar Yarışında, Bülent Demir varış noktasına ulaşan üçüncü araç oldu.

Haberin Devamı

Yarışmanın en değerli antik arabası olan 3.5 milyon değerindeki 1924 model Bently'in varış noktasına gelmesi ise ayrı bir törenle kutlandı.
Yardımcısı Klaus Vollbrecht ile 1959 model Mercedes 190 SL arabayla yarışa katılan Bülent Demir, 650 kilometrelik yolu en hızlı alan ilk üç arasına girmeyi başardı. Yarış boyunca kural gereği sadece köy yollarının kullanıldığını belirten Demir, “Üç gün süren yarışmaya katılan tüm arabalar en küçük parçalarına kadar orijinaldi. 27 kontrol noktasından geçtik ve 17 kez de imtihana tabi tutulduk. Yarışmaya katılan 100'ün üzerindeki antika arabadan hiçbiri yolda kalmadı. Hepsi de yeni arabalara taş çıkartırcasına işledi ve varış noktasına kadar geldiler. Bu yarışmanın tek Türk yarışmacısı bendim. İnşallah seneye yine yarışa katılacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!