Anadolujet Stockholm’den ilk seferini yaptı

Güncelleme Tarihi:

Anadolujet Stockholm’den ilk seferini yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2010 10:32

İSVEÇ pazarına yeni giren Anadolujet Stockholm Arlanda Havaalanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına 88 yolcu ile ilk uçuşunu yaptı.

Haberin Devamı

Stockholm Büyükelçiliği 2. Müsteşarı Cengiz K. Fırat ve Türk Gençlik Federasyonu Başkanı Alev Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Jet’in ilk uçuşu nedeniyle düzenlenen törene katıldılar. Türkiye'ye uçak biletlerinin geçtiğimiz yıllarda pahalı olması nedeniyle özellikle kalabalık aileleri perişan ettiğini belirten yolcular, “THY'ye göre yüzde 25-30 ucuzluk büyük rahatlık" dediler.


THY Müdürü Bilal Tezcan da Anadolu Jet’in ilk seferinde 88 yolcu ile uçmasını pazara ilk giren bir marka için beklenenin üzerinde bir başarı olarak değerlendirerek, “Geleceğim havacılık politikaları yolcu endeksli. Artık politikalarımızı yolcu merkezli yapmaya başladık” diye konuştu. Bilal Tezcan, Anadolujet ile uçmayı tercih edecek yolcuların bilet fiyatlarını ucuz buldukları anda hemen almalarını fiyatların arz ve talebe göre belirlendiğini söyledi.

Haberin Devamı

Anadolujet’in karşılıklı olarak Arlanda-İstanbul, uçuşları haftada 4 gün Arlanda Ankara uçuşları ise 3 gün. Her iki kente de uçuşlar Stockholm’den 02.55’e yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!