Amerikan pitbulları bisikletli gencin yüzünü parçaladı

Güncelleme Tarihi:

Amerikan pitbulları bisikletli gencin yüzünü parçaladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2019 16:03

Almanya’da 16 yaşındaki bir genç Amerikan Pitbull Terrier cinsi iki köpeğini gezdirdiği sırada köpekler, 15 yaşındaki bisikletli bir gence saldırdı. Yüzü parçalanan genç hastaneye kaldırılırken, köpeklerin sahibi genç hakkında köpeklere ağızlık ve tasma takmadığı için soruştma başlatıldı.

Haberin Devamı

POLİSTEN edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki bir genç 2 köpeğiyle kalabalık caddeye gezmeye çıktı. Köpeklerine tasma takmayan genç, iki köpeğin ağızlıklarını da çıkardı. Başı boş gezen 2 köpek bisikletlle gezen bir gence saldırdı. Bir anda köpeklerin saldırısıyla yere düşen gencin yüzü parçaladı. Köpeklerin sahibi gencin, yere düşen genci yanından köpekleri uzaklaştırmaya çalıştığı ama kurtaramadığı söylendi. Olay yerine ilk yardım ekipleri ve polis çağrıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Yüzü parçalanan genç yapılan ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırıldı. Polis iki saldırgan köpeğe el koydu. Yasalara göre tasmalı ve ağızlık takılması zorunlu köpeklere tasma takmadığı ve bir kişinin ağır yaralanmasına yol açtığı için 16 yaşındaki kişi hakkında savcılık soruşturma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!