AMATÖR LIGLERDE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ-BAVYERA

Güncelleme Tarihi:

AMATÖR LIGLERDE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ-BAVYERA
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2008 11:21

Bavyera Eyaletinde bu hafta karşılaşmalar Pfingsten tatili nedeniyle Cumartesi günü yapılırken, bir çok takım da haftayı tatil nedeniyle dinlenerek geçirecek.

Haberin Devamı

Maçların yayınlanmasını isteyen diğer takımlarımız bize şu e-mail adresinden ulaşabilirler: aincel@aol.com


BEZİRKSOBERLİGA

ASV Gaustadt - FC Türk Hof (10 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de)

Deplasmanda puan arayacak
Bezirksoberliga-Oberfranken’da mücadele veren FC Türk Hof 10 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de deplasmanda lig altıncısı ASV Gaustadt ile karşı karşıya gelecek. FC Türk Hof ligde otuz üç puanla sekizinci sırada bulunuyor.


Augsburg Türkspor - FC Guldelfıngen (10 Mayıs Cumartesi günü saat 15.30’da)

Hedef mutlak galibiyet
Bezirksoberliga-Schwaben’daki temsilcimiz Augsburg Türkspor 10 Mayıs Cumartesi günü saat 15.30’da sahasında ligin on birinci sırasındaki FC Gundelgingen’i ağırlayacak. Augsburg Türkspor ligde otuz puanla on üçüncü sırada bulunuyor.


BEZİRKSLİGA

Münih Ataspor - TSV Grafing (10 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30’da)

Şampiyonluk mücadelesi
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Münih Ataspor 10 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30’da Fehwiesenstrasse’deki sahasında lig onuncusu TSV Grafing ile karşılaşacak. Münih Ataspor, ligde 44 puanla beşinci sırada bulunuyor.


Münih Türkgücü - SC München (10 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30’da)

Sahasında puan arayacak
Ligde kalma mücadelesi veren Münih Türkgücü, 10 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30’da kendi sahasında ligin dokuzuncu sırasındaki SC München ile karşılaşacak. Türkgücü, ligde on yedi puanla on beşinci sırada bulunuyor.


Türk SV İngolstadt - TSV Ober-Unterh.(10 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de)

Puan mücadelesi
Türk SV İngolstadt, bu hafta 10 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de lig onuncu sırasındaki TSV Ober.Unterh. takımı ile karşılaşacak. Takımımız, düşme hattından kurtulmak için bu karşılaşmadan mutlaka üç puan çıkarmak zorunda. Türk SV İngolstadt, ligde yirmi dört puanla sondan ikinci sırada bulunuyor.


KREİSLİGA 2. GRUP

Münih Anadoluspor - FC Hertha München (10 Mayıs Cumartesi günü saat 10.45’de)

Şampiyonluk adayı deplasmanda
Ligin şampiyonluk adaylarından Münih Anadoluspor bu hafta 10 Mayıs Cumartesi günü saat 10.45’de kendi sahasında lig sonuncusu FC Hertha München’i ağırlayacak. Oldukça rahat geçmesi beklenen bu karşılaşmadan mutlaka üç puan almayı hedefleyen takımımız, ligde otuz dokuz puanla üçüncü sırada bulunuyor.


FT München.Gern - Bayern Türkspor (10 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30’da)

Deplasmanda
Geçtiğimiz hafta Anadoluspor’u farklı yenen Bayern Türkspor, bu hafta Cumartesi günü saat 14.30’da lig dokuzuncusu FT München-Gern deplasmanında puan arayacak. Takımımız ligde on dokuz puanla yirminci sırada bulunuyor.


KREİSKLASSE 2. GRUP

RW Tunesien.München - Garching Türkspor (10 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de)

Lider deplasmanda
Şampiyonluk adaylarından lider Garching Türkspor, 10 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de deplasmanda lig on birincisi RW Tunesien.München ile karşılaşacak. 48 puanla liderlik koltuğunda oturan Garching Türkspor bu karşılaşmadan mutlak puan çıkarmak istiyor.


KREİSKLASSE 4. GRUP

İsmaning Türkgücü - FC Unterföhring(10 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30’da)

Formalite maçları
Ligden düşmesi kesinleşen İsmaning Türkgücü 10 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30’da sahasında lig beşincisi FC Unterföhring’i ağrılayacak. Artık formalite karşılamaları yapan ve kadro kurmakta zorlanan takımımız ligde sekiz puanla son sırada bulunuyor.


KREİSKLASSE 5. GRUP

TSV Neubiberg.O - Münih Akgüneyspor (10 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30’da)

Zorlu puan mücadelesi
Ligde on dokuz puanla on ikinci sırada bulunan Münih Akgüneyspor, 10 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30’da lig dördüncüsü FC Haidhausen ile deplasmanda karşılaşacak. Akgüneyspor oldukça zorlu geçecek bu karşılaşmadan mutlaka üç puan çıkarmayı hedefliyor.


A KLASSE 1. GRUP

SV Weichs 2 - SV Türk Dachau (10 Mayıs Cumartesi günü saat 12.45’de)

Liderlik mücadelesi
Türk SV Dachau, 10 Mayıs Cumartesi günü saat 12.45’da deplasmanda lig beşincisi SV Weichs 2 takımı ile karşılaşacak. Kırk dokuz puanla ligde ikinci sırada bulunan takımımızın başkanı Yunus Deveci „bu karşılaşmadan mutlaka üç puan alıp, liderlik koltuğuna oturacağız' dedi.


DİÐER KARŞILAŞMALAR:

BC Attaching 2 - Neufahrn Türkspor (18 Mayıs Pazar günü saat 13.00’da)

Bu hafta dinlenecek
A Klasse 6. grubunda 45 puanla ligin üçüncü sırasında şampiyonluk mücadelesi veren Neufahrn Türkspor, bu hafta dinlenecek. Takımımız 18 Mayıs Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda BC Attaching 2 takımıyla karşılaşacak.


Moosburg İstanbulspor - SV E. Berglern 2 (18 Mayıs Pazar günü saat 14.30’da)

Lider dinlenmede
B Klasse’de elli sekiz lider olan Moosburg İstanbulspor, bu haftayı dinlenerek geçirecek. İstanbulspor, 18 Mayıs Pazar günü saat 14.30’da lig onuncusu SV E. Berglern’i evinde ağırlayacak.


FC Schwaig/Erd. - Erding Türkgücü (18 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de)

Sonuncu dinlenecek
Kreisklasse 4. grupta yedi puanla lig sonuncusu olarak haftalardır galibiyete hasret kalan ve küme düşmesi kesinleşen Erding Türkgücü bu hafta dinlenirken, 18 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de ligin on üçüncü sırasındaki FC Schwaig/Erd. takımıyla karşılaşacak.


Freising Vatanspor - SPVgg Zolling (18 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de)

Vatanspor Tatilde
Freising bölgesinde Kreisklasse 3. grupta 14 puanla son sırada ligde kalma mücadelesi veren Vatanspor, bu hafta dinlenecek. Takımımız, 18 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de lig üçüncüsü SPVgg Zolling’i ağırlayacak.


Hausham Türkspor - SF Fischbachau (10 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de)

Hedef 3 puan
Yukarı Bavyera Zugspitze bölgesi A Klasse’de mücadele veren Hausham Türkspor 10 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de ligin sekizinci sırasındaki SF Fischbachau ile karşılaşacak. Takımımız ligde yirmi puanla on ikinci sırada bulunuyor.


Waldkraiburg Türkspor - SV Kirchanschör. II (10 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de)

Hedef mutlak galibiyet
Waldkraiburg Türkspor 10 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de lig on üçüncüsü SV Kirchanschör.II ile kendi sahasında karşılaşacak. Yukarı Bavyera Inn/Salzach bölgesinde Kreisliga 3. grupta mücadele veren Türk takımı ligde otuz iki puanla altıncı sırada bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!