Alüminyum Fuarı'nda 50 Türk şirketi

Güncelleme Tarihi:

Alüminyum Fuarında 50 Türk şirketi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2008 21:50

Almanya'nın Essen şehrinde açılan dünyanın en büyük alüminyum fuarı Aluminium 2008'e Türkiye'den 50 firma katılıyor. Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği de fuarda temsil ediliyor.

Haberin Devamı

Alüminyum sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan Aluminium 2008’e Türkiye oldukça geniş bir firma katılımıyla temsil ediliyor. Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneğinin de yer aldığı fuara Türkiye’den tam 50 firma katılıyor. İki yılda bir düzenlenen Essen Alüminyum Fuarına bu yıl 46 ülkeden 869 şirket ve kuruluş katılıyor. Bu pazar gününe kadar açık kalacak fuarı 17 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Dünyada alüminyuma talep son 10 yıl içinde yüzde 50 oranında artarken, sektör uzmanları bunu öncelikle otomobil sektöründe alüminyum kullanımı ile tek bireyli evlerin artmasına bağlıyorlar.

Türkiye’de sektörün önde gelen firmalarından Assan’ın satış yöneticisi Nurettin Ekici, dünyanın en büyük alüminyum fuarına her zaman katıldıklarını belirterek, "Fuar yeni müşteri kazanma ve varolan müşterileriyle buluşma açısından çok önemli. Alüminyum pazarı dünyada gittikçe büyüyen bir pazar" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!