Altın El ve Ayak ödülü verildi

Güncelleme Tarihi:

Altın El ve Ayak ödülü verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2010 13:48

Türk Gençlik Federasyonu (TUF) tarafından her sene düzenlenen genç kızlar arasındaki Altın El Kapalı Salon Basketbol turnuvasını Akrapol kız takımı, erkekler arasındaki Altın Ayak kapalı Salon Futbol turnuvasını da Göteborg Türk Erkek Takımı FTU kazandı.

Haberin Devamı

İSVEÇ'te Türk Gençlik Federasyonu (TUF) tarafından düzenlenen 2. Altın El basketbol turnuvasının şampiyonu Akrapol oldu. Stockholm, Göteborg, Malmö ve Vesteros kentinden genç kızların katıldığı kapalı salon turnuvasının finalinde Akrapol, Malmö Türk Gençlik takımı Must'u 34-26 yendi. Türk Gençlik Federasyonu Başkanı Alev Akbaş, bu yıl 4 genç kız takımı arasında geçen kapalı salon Altın El Basketbol Turnuvasının gelecek yıllarda daha fazla da genç kız takımının katılmasıyla yapmayı arzuladıklarını söyledi.

Aynı anda yapılan 13. Altın Ayak kapalı salon futbol turnuvasını da Göteborg Türk Erkek Takımı FTU kazandı. Turnuvada finale kalan Göteborg Türk Gençlik Takımı FTU ile Stockholm Takımı Storvreten arasındaki maçta ezeli rekabet kendisini tribünde ve saha da hissettirdi. Çok heyecan ve stresli ortamda oynan maçta Göteborg takımı maçın son saniyesinde attığı golle maçı 1-0 kazanarak bir kez daha kupayı Göteborg’a götürdüler. Turnuvanın 2. Stockholm, 3’ncü takımı da Alby takımı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!