Altın direksiyon ödülü yeni up!’un oldu

Güncelleme Tarihi:

Altın direksiyon ödülü yeni up’un oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2011 15:38

YENİ Volkswagen up! daha piyasaya çıkmadan bir ay önce, otomobil konusunda uzman uluslarası bir jüri tarafından "Altın Direksiyon" ödülüne layık bulundu.

Haberin Devamı

Uluslararası saygınlığı olan Altın Direksiyon Ödülü’nün sonuçları "Bild am Sonntag" ve "Auto Bild"de yayınlandı. Ödül jürisi otomobil yazarları, otomobil yarışçıları ve seçilmiş ünlü simalardan oluşturuldu ve 260.000’nin üzerinde okuyucu da oylarıyla seçmelere katıldı. Seçmeler sırasında Volkswagen up! kendi sınıfında tüm rakiplerine fark attı. Böylece up!- Sharan, Polo ve Golf’ü takiben son dört yıl içinde Altın Direksiyon ile ödüllendirilen dördüncü Volkswagen modeli oldu.

Volkswagen Marka Geliştirme Başkanı Dr. Ulrich Hackenberg ödülü şu sözlerle yorumladı: "Bu sonuç bizler için çalışmalarımızın mükemmel bir onayı anlamına geliyor. Müşterilerimizin görüşlerini yansıttığı da apaçık ortada. Yeni up!’un ön sparişleri 13 Eylül’den beri 10.000’ne ulaştı. Bu etkileyici rakamlar ve Altın Direksiyon ödülü Volkswagen up!’un keskin tasarımı, mükemmel alan kullanımı, detaylardaki özen ve ödenebilir yenilikleriyle alıcıların gözdesi olduğunu gösteriyor."

Altın Direksiyon ödülü 1976 yılından beri yılın en iyi yeni otomobillerine veriliyor. Toplam 42 ünlü sima, teknik uzman, ralli yarışçısı ve uluslararası "Auto Bild" dergisinin kardeş yayınlarının şef redaktörleri bu yıl da kapalı bir alanda, okuyucular tarafından en çok oylanan 20 modeli test etme imkanına kavuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!