Altı takımın beşi yenildi biri berabere kaldı

Güncelleme Tarihi:

Altı takımın beşi yenildi biri berabere kaldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 15:46

Bundesliga takımları Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Kupası maçlarında hezimete uğradı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan B. Münih, Dortmund, Leverkusen ve Schalke'den sonra Avrupa Kupası'na da Wolfsburg kaybetti. Tek yenilmeyen takım Gladbach ise 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

WOLFSBURG Avrupa Kupası grup maçında hakeme ateş püskürüyor. İki nizami golü verilmeyen Wolfsburg tam 28 kez Everton kalesine gitti. Ancak sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Alman takımı yenilginin faturasını hakeme çıkardı. Wolfsburg Menajeri Klaus Allofs “Eğer hakem golleri verseydi her şey farklı olurdu” dedi.

Avrupa Kupaları'nda Almanya'nın diğer temsilcisi Gladbach ise İspanyol takımı Villareal ile 2-2 oynadı.

ALTIDA SIFIR ÇIKTİLER

Almanya Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Kupaları'nda altı takım ile temsil ediliyor. Bayern Münih, Dortmund, Schlke ve Leverkusen Şampiyonlar Ligi grup maçları oynadı. Gladbach ile Wolfsburg ise Avrupa Kupaları'nda sahaya çıktı. Bu altı takımdan hiçbiri galip gelemedi. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Panzerlerin dört takımı da rakiplerine yenildi. Wolfsburg mağlubiyeti ile birlikte Alman kulüplerinin beşi puansız sahadan ayrılırken, Gladbach ise bir puana sevindi. Şampiyonlar Ligi'nde yenilgilere rağmen Dortmund, Bayern Münih ve Leverkusen bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Schalke'nin ise şansı ise oldukça düşük. Avrupa Kupaları'nda ise Wolfsburg ile Gladbach 11 Aralık'ta oynayacakları maçlarda alacakları sonuçlara göre yoluna devam edip etmeyecekleri belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!