Alpergin cinayetinde bir kişiye daha suçlama

Güncelleme Tarihi:

Alpergin cinayetinde bir kişiye daha suçlama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2022 16:13

İngiltere’nin başkenti Londra’da Koray Alpergin’in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, beşinci zanlıya da cinayet ve adam kaçırma suçlaması yapıldı.

Haberin Devamı

New Scotland Yard tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk radyocu ve DJ Koray Alpergin’in öldürülmesine ilişkin 33 yaşındaki Steffan Gordon adlı zanlıya, cinayet, adam kaçırma ve uyuşturucu bulundurma suçlamaları yöneltildi. Tutuklanan zanlının yarın Old Bailey Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkması bekleniyor. Gordon’a da cinayet suçlaması yöneltilmesiyle, olayla ilgili 5 kişi tutuklanmış oldu. Daha önce 55 yaşındaki Erdoğan Ulçay, 25 yaşındaki Ali Kavak, 17 yaşındaki adı açıklanmayan bir zanlı ve 31 yaşındaki Junior Kettle’a cinayet ve adam kaçırma suçlamaları yöneltilmişti. Diğer dört zanlının 6 Ocak’ta yapılması beklenen duruşmaya dek tutuklu kalmasına karar verilmişti. Asıl yargılamanın ise gelecek yıl 18 Eylül tarihinde başlaması kararı alınmıştı.
Zanlılar tarafından kaçırılan 43 yaşındaki Alpergin’in cesedi, 15 Ekim’de Londra’nın kuzeydoğusundaki Loughton semtindeki Oakwood Hill Sanayi Sitesi’nin yakınlarında bulunmuştu. Alpergin’in Türkiye’den gelen 33 yaşındaki kız arkadaşı ise kaçırılma olayında yara almadan kurtulmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Alpergin’in dövülerek öldürüldüğü belirlendi. Raporda, ölüm sebebinin boğulma, kafaya sert cisimle vurulmaktan kaynaklı travma, iç organlarda ve kaburgalarda hasar olduğu belirtilmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!