Almanya’da ‘Diyalog’ günleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Almanya’da ‘Diyalog’ günleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2011 11:48

BERLİN’de 7 Mayıs’a kadar sürecek olan ve tiyatro, müzik, stand-up ve okuma etkinliklerini kapsayan Diyalog Tiyatro Festivali başladı.

Haberin Devamı

İstanbul’dan gelen tiyatro ekibinin ‘Bay hiç’ adlı oyunu ile açılan festivale, bu yıl göçün 50. yılı dolayısıyla sanat ve kültürel etkinliklere ağırlık verildi. Kreuzberg’deki Ballhaus Naunynstr’de düzenlenen festivalin ikinci gününde ise sanatçı Nevzat Akpınar öğrencileriyle birlikte ‘Gençlik konseri’ verdi. Mürtüz Yolcu yönetiminde bu yıl 15’incisi düzenlenen m Diyalog Tiyatro Festivali’nde bugün ünlü stand-up sanatçısı Fatih Çevikkollu sahneye çıkacak. Sufi müziğin önde gelen isimlerinden Yansımalar ise yarın saat 20.00’de sufi müzik dinletisi sunacak.

GÖÇ HİKAYELERİ
Festival organizatörü Mürtüz Yolcu, festival kapsamında göçün 50. yılına dikkat çekmek amacıyla ‘Göç Hikayeleri’ adlı bir okuma etkinliği düzenleyeceklerini belirtti. 3 Mayıs’ta düzenlenecek olan etkinliğe Almanya’da yaşayan yazarlar Yüksel Pazarkaya, Gültekin Emre, Menekşe Toprak, Adnan Binyazar ve Habib Bektaş katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!