Alman spor okulundan depremzedelere destek

Güncelleme Tarihi:

Alman spor okulundan depremzedelere destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2023 10:26

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaleti Hückelhoven beldesinde savunma sporları alanında faaliyet gösteren Alman spor okulu, depremzedelere destek olmak ve yaraları bir nebze olsun sarmak amacıyla başlattığı kampanyada toplanan nakdi yardımı Hückelhoven Camii’ne teslim etti.

Haberin Devamı

KAMPFSCHULE Phra Phikanet Spor Okulu sahibi ve antrenörleri Michael Seefeld ile Irmgard Schmitz’in girişimleriyle başlatılan ‘Kumbara Kampanyası’na, okula gelen sporcular ve aileleri katıldı. Uzun süre devam eden kampanyada toplanan nakdi yardım Michael Seefeld ve Irmgard Schmitz tarafından Hückelhoven DİTİB Camii Başkan Yardımcısı Hüseyin Baytekin’e teslim edildi. Deprem bölgesinden gelen görüntülerden çok etkilendiklerini dile getiren Seefeld ve Schmitz, şunları söylediler: “Okulumuzda ne yapabiliriz diye düşündük. Sporcularımızla ‘Kumbara Kampanyası’na karar verdik. Maddi, manevi kayıplar oldu. Bizler de yaraları bir nebze sarmak adına başlattığımız nakdi kampanyaya, sporcularımızla birlikte destek olduk. Aynı şehirde yaşıyoruz, birbirimize destek olma, moral verme, acıları paylaşma zamanı.”
Hückelhoven Camii Başkan Yardımcısı Baytekin de aynı şehrin sakinleri ve komşuları olan spor okulunun yöneticilerine teşekkür etti. Baytekin, “İncelik göstererek bir kampanya başlatılmış, çok duygulandık. Nakdi yardımın azı, çoğu olmaz. Spor okulumuz kendi imkânları dahilinde destek sağlamışlar. Okulumuza ve sporcularımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!