Alman futbolcu Manuel Neuer'den üzücü haber

Güncelleme Tarihi:

Alman futbolcu Manuel Neuerden üzücü haber
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2022 15:07

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Bayern Münih'in kalecisi Manuel Neuer, kansere yakalandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Bayern Münih ve Alman Milli Takımı'nın yıldız kalecisi Manuel Neuer, üzücü haberi paylaÅŸtı. Alman basınına konuÅŸan 36 yaşındaki tecrübeli file bekçisi cilt kanseri olduÄŸunu açıkladı.Â

Alman futbolcu Manuel Neuerden üzücü haber
Şampiyonlar Ligi'nde yoluna tam gaz devam eden Bayern Münih'te tecrübeli kaleci Manuel Neuer, bir süredir mücadele ettiği hastalığını ilk kez açıkladı. Omzundan sakatlığı bulunan ve takımının son maçlarında görev yapamayan yıldız file bekçisinin sözleri sevenlerini şaşkına uğrattı.

MANUEL NEUER 3 KEZ AMELÄ°YAT OLMUÅž
Bu hastalıktan dolayı 3 kez ameliyat geçirdiğini söyleyen Neuer, "Cilt kanserinden dolayı yüzümden üç kez ameliyat olmak zorunda kaldım" dedi.

Haberin Devamı

Başarılı file bekçisi ayrıca, "Güneşten korunmam söz konusu. Buna taviz vermemem gerektiği söylendi. Ama sürekli antrenman yapıyorum ve boş zamanımı doğada geçirmeyi seviyorum" açıklamasını yaptı.

Omzundan sakatlığı bulunan Neuer, takımının son 7 maçında forma giyememiş ve Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'in Inter'i ağırladığı maçta takımını yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. Tecrübeli kaleci geçtiğimiz gün antrenmanlara çıkmaya başlamıştı.

Alman Milli Takımı'nın deneyimli kalecisi Manuel Neuer'in Dünya Kupası'nda oynayıp oynamayacağı konusu belirsizliğini sürdürüyor. Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak olan Manuel Neuer'in, Katar'daki Dünya Kupası'nda yer alıp alamayacağı merak ediliyordu.

Bayern Münih teknik direktör Nagelsmann geçtiğimiz günlerde başarılı kalecinin sağlık durumu hakkında şu ifadeleri kullandı: "Durumu hala belirsiz, yeni bir bilgi yok. Tahmin yapmak istemiyorum. Günün sonunda Manuel dönmeye hazır hissettiğinde dönecektir."

Tecrübeli kalecinin, tenis yıldızı Angelique Kerber ile birlikte çıkardığı cilt bakım ürünlerini bu nedenle piyasaya sürdüğü de belirtiliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!