Alkollü sürücü kaza yapan araca ?arptı: 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Alkollü sürücü kaza yapan araca arptı: 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2008 13:51

İZMİR- Aydın Otoyolu'nda, 171 promil alkollü olarak otomobilinin direksiyona ge?en Serdar ?zvatan, kaza yaptığı i?in sol şeritte duran otomobile ?arptı. Kazada, aralarında 1 polis memurunun da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında İzmir- Aydın Otoyolu gişeler yakınlarında meydana geldi. Yönetimindeki 35 TCC 96 plakalı otomobille hız yapan Serdar ?zvatan, sol şeritte önce trafik ekiplerinin yerleştirdiği plastik dubalara, ardından da kaza yaptığı i?in ?ekici bekleyen 35 YT 545 plakalı otomobile ?arptı. Kazada Serdar ?zvatan ve yanındaki arkadaşı Ahmet ?ner ile ?arpmanın etkisiyle ileri doğru hareket eden 35 YT 545 plakalı otomobilin önünde yardım gelmesini bekleyen Ahmet Bingöl, İlyas Tarım ve polis memuru Zafer Yıldırım yaralandı. Yaralanan 5 kişi, kaldırıldıkları hastanelerde tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Tedavi gördüğü İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kontrolde, sürücü Serdar ?zvatan'ın 171 promil alkollü
olduğu ortaya ?ıktı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!