AKHİSAR GURBETÇİLERE EMANET

Güncelleme Tarihi:

AKHİSAR GURBETÇİLERE EMANET
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2016 17:19

Spor Toto Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor’un yeni sezon öncesi Fenerbahçe’den Serdar Kesimal ve Kayserispor’dan Ömer Bayram’ı renklerine bağlamasıyla yeşil siyahlı ekipteki ‘gurbetçi’ oyuncu sayısı 9’a çıktı.

Haberin Devamı

YENİ sezon öncesi Fenerbahçe’den Serdar Kesimal ve Kayserispor’dan Ömer Bayram’ı renklerine bağlayan Spor Toto Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor’un kadrosunda, ‘futbol kökenleri’ altı Avrupa ülkesine dayanan oyuncular bulunuyor.

Belçika doğumlu Alper Uludağ, Fransa patentli kaleci Fatih Öztürk, İsveç’te yetişen Mervan Çelik, Boşnak asıllı Kenan Karışık, futbol eğitimini Almanya’da alan Onur Ayık, Tolga Ünlü, Hollanda ekolünden Halil İbrahim’i bu sezon Akhisar Belediyespor için mücadele edecek

PLANLI YAPILMIŞ BİR ŞEY DEĞİL

Bu futbolcuların bir araya gelmesinin planlı bir çalışma olmadığını, ancak ortaya çıkan tablodan şikayet etmediklerini belirten Akhisarlı yöneticiler, şunları söyledi: “Günümüz futbolunda Türk oyuncular doğal yetenekleriyle ön plana çıkarken, yabancılar ve gurbetçiler, altyapıda aldıkları eğitim sayesinde başarılı oluyorlar. Kadromuzdaki gurbetçi futbolcular da kişisel yeteneklerini küçük yaşta aldıkları eğitimle daha doğru kullanabiliyorlar. Takımımızın yaklaşık üçte biri yabancı, üçte biri gurbetçi, üçte biri de yerli oyunculardan oluşuyor. Hepsinden memnunuz.”

Haberin Devamı

SALZBURG’TA HAZIRLIK

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor’da futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Özel Doğuş Hastanesi’nde yapılan tetkiklerde oyuncularda bir sağlık sorununa rastlanmadı. Teknik direktör Cihan Arslan 15 Temmuz’da Topuk Yaylası’nda kampa gireceklerini söyledi, “Topuk Yaylası ve Avusturya kamplarını en verimli şekilde geçireceğiz. Salzburg’ta yapacağımız 4 hazırlık maçında takımımızın performansını üst düzeye çıkaracağız” dedi. 

BAKMADAN GEÇME!