AHBİB’den Londra çıkarması

Güncelleme Tarihi:

AHBİB’den Londra çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2023 13:05

Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (AHBİB), İngiltere’deki gıda sektörü temsilcileriyle Londra’da B2B etkinliği gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

KONUYLA ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Akdeniz İhracatçı Birlikleri’ne (AKİB) bağlı AHBİB, 15 Eylül Cuma günü başkent Londra’da Birleşik Krallık’ta yerleşik ithalatçılar-ihracatçılar, toptancılar, süpermarket zincirleri ve sektörde faaliyet gösteren kuruluşlarla bir araya gelecek” denildi. Etkinlik, kent merkezinde ‘100 Cromwell Rd, South Kensington, London, SW7 4ER’ adresindeki DoubleTree by Hilton Kensington’da 09.30-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye’nin hububat ve bakliyat ürünleri ihracatında etkin iş insanları etkinlik boyunca, potansiyel alıcı muhataplarıyla buluşarak, Birleşik Krallık pazarındaki pazar paylarını artıracak temaslarda bulunacak.
Birleşik Krallık’ta gıda sektöründe önemli bir pazara sahip olan Türkiye ve Kıbrıslı iş insanları da etkinliğe katılabilecek. Etkinliğe katılmak isteyen iş insanları info@ee-london.co.uk adresine mail atarak rezervasyon yaptırabilecek.

AHBİB’den Londra çıkarması


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!