Adana'da polisi taşlayan 13 kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Adanada polisi taşlayan 13 kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2008 10:13

ADANA'da terör örgütü PKK lehine korsan gösteri yapıp, polisleri taşladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4'ü ?ocuk 26 kişiden, 1'i ?ocuk 13 kişi ?ıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Terör örgütü elebaşı Abdullah ?calan'a İmralı'da kötü muamele yapıldığı iddiasıyla sokak eylemleri yaparak polisi taşlayanlar, ?ekilen fotoğraflar ve kamera görüntüleri ile belirlendi. Fotoğrafların ve görüntülerin incelenmesi sonunda aralarında yaşları 4'ü ?ocuk 26 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler arasında, okul üniformalı kızların olması da dikkat ?ekti.

Dün Adliye'ye sevk edilen bu kişilerden 15 yaşındaki H.?. ile Tacettin Kutluk, Osman Eskicioğlu, Osman Demirhan, Emrah Temel, Ramazan Demirhan, Bayram Demirhan, Seyithan Karavil, Ahmet Akyol, Mehmet Dağ, Seyithan Orta?, Mehmet Nardan ve Mehmet Arslan, ?zel Yetkili Nöbet?i 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'silahlı terör örgütü adına su? işlemek' su?undan tutuklandı. Tutuklanan H.?.'nün okula gitmediği belirtildi. 3'ü ?ocuk 13 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!