40 gül, 40 taşlı 40. yıl kutlaması

Güncelleme Tarihi:

40 gül, 40 taşlı 40. yıl kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2023 12:31

Duisburg’da yaşayan Cevdet ve Nakiye Gün çifti yastığa birlikte baş koydukları evliliklerinin 40. yılını çocuklarının hazırladığı sürpriz bir organizasyonla kutladı.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Duisburg kentinde yaşayan Cevdet ve Nakiye Gün çifti tam 40 yıl önce 1983 yılında hayatlarını birleştirmişler. 40 yıl içinde her evlilikte olan ufak tefek görüş ayrılıkları olsa da, gönül ayrılığı, kırgınlık hiç olmamış. Her zaman birbirlerine sevgiyle, saygıyla, gönül bağıyla evliliklerini sürdürmüşler ve 3 kız 2 erkek 5 evlatla mutluluklarını taçlandırmışlar. Daha önce büyük kutlamalar yapmayan anne ve babalarının 40. evlilik yıl dönümünde onlara farklı bir gün yaşatmak isteyen kardeşlerden Gülsüm Gün, kendisinin de çalıştığı Dusiburg’un seçkin restoranlarından Monte Palma D’Alleto’da bir kutlama yemeği organize etti. Baba Cevdet Bey ise eşi için 40 adet gülden oluşan bir buket, 40 taşlı bir altın yüzük aldı. Sıra, akşamın romantizmine uygun bir müzik kısmına gelince Cevdet Bey eşini kemanla karşılamayı tercih etti. Tüm aile restoranda toplandığında en son Nakiye Gün Hanım restorana geldi. Keman öğretmeni Ece Çukur’un kemanla çaldığı ‘fikrimin ince gülü’ ezgileri eşliğinde eşini karşılayan Cevdet Gün, önce 40 gülden oluşan buketi eşine sundu ve ardından ‘her yıla bir taş’ diyerek 40 taşlı yüzüğü alkışlarla eşinin parmağına taktı.

40 gül, 40 taşlı 40. yıl kutlaması
İKİ KİŞİYKEN 13 KİŞİ OLDUK
Kutlamadan haberi olmayan Nakiye Gün’ün gözlerindeki şaşkınlık ve mutluluk görülmeye değerdi. Nakiye Hanım, tüm gün kimsenin kendisine evlilik yıl dönümü ile ilgili bir şey söylememesine “Unuttular herhalde” diye üzülmüşken bu sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu ifade etti. Eşine çocuklarıyla beraber böyle bir sürprizi hazırlayan, bir dönem yerel siyasete de katılan Duisburg’un tanınmış simalarından Cevdet Gün ise, “40 yıllık mutluluğumuzu böyle bir kutlamayla perçinlemek istedim. Organisazyonu yapan çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. İki kişi olarak başladığımız hayat yolculuğumuzda 13 kişi olduk. Birbirimize bağlı sevgi dolu bir aileyiz, daha nice 40 yıllarımız olsun” sözleriyle duygularını ifade etti.
40 gül, 40 taşlı 40. yıl kutlaması

40 gül, 40 taşlı 40. yıl kutlaması

40 gül, 40 taşlı 40. yıl kutlaması

BAKMADAN GEÇME!