2012 modasında Türk Bayrağı damgası

Güncelleme Tarihi:

2012 modasında Türk Bayrağı damgası
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2011 19:11

İtalya'nın moda merkezi Milano''da düzenlenen moda haftası, dünyanın en ünlü moda isimlerini buluşturdu.

Haberin Devamı

Ünlü İtalyan modacı Salvatore Ferragamo'nun moda haftası kapsamında düzenlenen şovuna katılmak üzere Milano'da bulunan top model Tülin Şahin, DHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Moda devlerinin buluştuğu cadde Via Monte Napoleone'de, 2012 kış modası hakkında tüyolar veren Şahin, "2012'ye Türk bayrağı damgasını vuruyor" dedi.

Tülin Şahin, "Önümüzdeki kış, bayrağımızın renkleri modaya damgasını vuruyor. Tamamen kırmızı ve tamamen beyaz kombinasyonların yanında, kırmızı ve beyazın buluştuğu modelleri de bol bol göreceğiz. Bunun yanında 80'li yılların güçlü takım elbiseleri biraz değişecek. Pantolanların kesimi bileğin biraz üzerinde olacak. Çizgi ve desenler de bol bol kullanılıyor. 2012 yılında güçlü bir kadın portresi göreceğiz" dedi.

Türkiye'nin dünya çapında başarılara imza atmış sayılı modellerinden biri olan ve 7 dili akıcı şekilde kullanabilen Şahin, Stockholm Üniversitesi'nde hakkında yapılan tez çalışmasına imza atanların, "o bir dünya vatandaşı" tanımlamasıyla ilgili de, "Türk bir dünya vatandaşıyım. Bazım İstanbul. Bunu kariyer politikam olarak benimsedim. Bizim dünyamızda bazımız temel alınır. Bazımı İstanbul olarak benimseterek, markaların İstanbul'da daha fazla çekim yapabilmelerini sağlamak istedim. Başarılı da oldum. Bu yolla ülkemin tanıtımına da katkıda bulunuyorsam ne mutlu bana" diye konuştu.

Gelecek planları hakkında da bilgi veren Şahin, "Planlarım arasında tabi ki anne olmak da var. Eşim de ben de çok istiyoruz. Henüz bunun için bir zaman belirlemesi yapmadık ama; gelecekte anne olmayı istiyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!