2011’e damgasını vuran çiftler

Güncelleme Tarihi:

2011’e damgasını vuran çiftler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2011 18:42

İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ile Kate Middleton’un 29 Nisan’da Londra’daki Westminster Abbey’de yapılan düğünü, tüm yıla damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Middleton, Alexander McQueen’in tasarımcısı Sarah Burton tarafından hazırlanan fildişi rengi saten gelinliği içinde göz kamaştırdı. Düğünün ardından Cambrigde Dükü ve Düseşi ilan edilen çift, çeşitli ülkelere ziyarette bulundu. Bu yıl evlenenlerden biri de James Bond’u canlandıran Daniel Craig’di. Ünlü yıldız, 27 Haziran’da New York’ta yapılan bir düğünde Oscar ödüllü oyuncu Rachel Weisz ile hayatını birleştirdi. Podyumun ünlü isimleri Molly Sims ve Kate Moss da bu yıl evlenen ünlüler arasında yer aldı.

2011’de düğün pastası kesen diğer ünlüler, Seth Rogen, Robin Williams, Tara Reid, Gene Simmons, Amy Smart, Tony Roma, Sofia Coppola, Paul McCartney, Brooke Burke, Chris Bosh ve Marie Osmond oldu. Britney Spears, Matthew McConaughey, Kristin Cavallari, Anne Hathaway, John Legend, Judy Greer, Ellie Kemper ve Tiki Barber ise 2011’i nişan yüzükleri ve düğün planları ile noktaladı. 2011, çok sayıda ünlü için ise boşanma ve ayrılığın yılı oldu.

California valisi Arnold Schwarzenegger, eşini hizmetçisi ile aldattığı ve bu birliktelikten bir de çocuğu olduğu ortaya çıkınca Maria Shriver’den ayrılmak zorunda kaldı. Bir diğer aldatılan kadın Demi Moore oldu. Kendisinden 16 yaş genç eşi tarafından aldatıldığını öğrenen Moore, Ashton Kutcher’a boşanma davası açtı. Jennifer Lopez ve Marc Anthony de 2011’de ayrılan çiftler arasında yer aldı.

İkiz bebek sahibi çift, 7 yıldır evliydi. 2011’de hem evlenip hem boşanmayı başaran ünlüler de vardı. ABD’li "reality şov" yıldızı Kim Kardashian, 20 Ağustos’ta basketbol oyuncusu Kris Humpries ile 10 milyon dolara mal olan muhteşem bir düğünle evlendi. Ancak bu evlilik, sadece 72 gün sürdü. Kardashian, "fikir ayrılıkları" nedeniyle boşanma davası açtı. İrlandalı şarkıcı ve söz yazarı Sinead O’Connor, Kardashian’dan daha hızlı çıktı. O’Connor, 8 Aralık’ta Las Vegas’ta dünya evine girdiği Barry Herridge ile sadece 16 gün evli kaldı. Herridge, O’Connor’ın dördüncü eşiydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!