20 yılın gurur gecesi

Güncelleme Tarihi:

20 yılın gurur gecesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2012 12:41

ALMANYA Türk İşadamları ve Sanayicileri Derneği’nin (ATİAD) Düsseldorf İnterContinental Oteli’nde ‘İşbirliği, güç birliği ve ortak gelecek’ başlığıyla düzenlediği 20’inci kuruluş yıl dönümü balosunda gurur ve mutluluk aynı anda yaşandı.

Haberin Devamı

Büyükelçi Hüseyin Avni Karslıoğlu’nun da katıldığı baloda hanımlar zarafetleri, erkekler de şıklığıyla göz doldurdu. ATİAD Başkanı Recep Keskin konukları kapıda karşıladı. Keskin’e ünlü işadamı Mustafa Baklan eşlik etti.

ATİAD Kurucu Başkanı Kemal Şahin ile TD-IHK Başkanı von Leopraechting balo boyunca yan yana oturup koyu sohbetlere daldılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde Şahin ile Prof. Keskin, assolist Aynur’un çekim alanına kendilerini kaptırınca, piste çıkıp ekonomik alandaki başarılarının yanında dansta da iddialı olduklarını gösterdi.

Recep Keskin kıvrak dansın etkisiyle gözlüğünü düşürür gibi olsa da ustaca bir manevrayla yeniden yerine yerleştirmeyi başardı. NRW Uyum Müsteşarı Zülfiye Kaykın ertesi günkü yoğun programı nedeniyle balodan erken ayrıldı. Ama Yeşiller Milletvekili Arif Ünal ile CDU milletvekili Serap Güler siyasetin ağırlığını gecenin sonuna kadar hissettirdir.

Düsseldorf Başkonsolosu Fırat Sunel ile Köln’den mevkidaşı Mustafa Kemal Basa işadamlarını bu anlamlı gecede yalnız bırakmadı.

ATİAD’ın efsanevi başkanı, geçen yıl vefat eden Eşref Ünsal’ın adı ise bir çok kez rahmetle, minnetle anıldı. ATİAD’ın Kocaelinde 1999’da inşa attiği sosyal hizmet binasının genişletileceği müjdesi ise ayakta alkışlandı.

FATİH GÜLDÜRDÜ, MESUT COŞTURDU
Komedyen Fatih Çevikkollu Türkçe ve Almanca gerçekleştirdiği gösterisiyle salonu kahkahaya boğdu. Ciddiyetleriyle ünlü bazı Alman işadamlarının katıla katıla güldüklerine tüm salon tanık oldu.

Mesut Gülşen yönetimindeki halk dansları topluluğu ise modern danslardan örnekler sergiledi.

Konuklar arasında yer alan Doğan Media International Genel Müdürü Sevda Boduroğlu, danslardan o denli etkilenmiş olmalı ki, Gülşen’i ve gençlerden oluşan ekibini uzun uzun kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!