Avrupa’ya uzak kaldık

Güncelleme Tarihi:

Avrupa’ya uzak kaldık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 01:18

Yenimahalle Belediyesi kazanmasına rağmen elenirken, İl Özel İdare iki maçı da farklı kaybetti ve kupa defterini kapadı.

Haberin Devamı

Başkent’i Hentbol Avrupa Kupalarında temsil eden Yenimahalle Belediyesi Kadın ve Ankara İl Özel İdare Erkek takımları, oynadıkları rövanş maçları sonunda Avrupa defterini kapattı. Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda mücadele eden Yenimahalle Belediyesi, 3. tur rövanş maçında, Fransız takımı Issy Paris Hand’i 23-22 yenmesine rağmen üst tura çıkamadı. Deplasmandaki ilk maçta rakibine 26-23 yenilen Başkent temsilcisi, bu galibiyete rağmen sayı averajıyla elendi.
Erkekler Hentbol Challenge Kupası’ndaki temsilcimiz Ankara İl Özel İdare de 3. tur rövanş maçında Lüksemburg ekibi Red Boys Differdange’e 48-28 mağlup olarak kupadan elendi. Centre Sportif De Differdange Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısı da Red Boys Differdange’nın 24-11 üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmayı 48-28 kazanan Lüksemburg ekibi tur atlayan taraf oldu. Aynı salonda oynanan ilk maçı da 33-17 kaybeden Ankara İl Özel İdare, bu sonuçların ardından kupaya veda etti.
Erkekler Challenge Kupası’nda mücadele eden diğer Başkent ekibi BŞB Ankaraspor ise 3.tur rövanş maçını, 29 Kasım’da Ukrayna temsilcisi ZTR Zaporozyhe ile deplasmanda oynayacak. Mavi-beyazlılar, Ankara’daki ilk maçı 29-23 kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!