Avrupa fatihi lig sınavında

Güncelleme Tarihi:

Avrupa fatihi lig sınavında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 02:00

Üç kulvarda birden başarıyla yürüyen mor-sarılar, son üç haftada toparlanan rakibi ile zorlu bir puan mücadelesi verecek. İki takım arasındaki rekabette az gol olması dikkati çekiyor.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde Zürih’i 2-0 yenerek, grubunu lider bitirip son 32 turuna yükselen Osmanlıspor’da gözler, Süper Lig’deki Akhisar Belediyespor maçına çevrildi. Avrupa Lig, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda başarıyla yol olan mor-sarılar, zorlu mücadeleden galip ayrılıp, tırmanışını sürdürmeyi hedefliyor. 14. hafta öncesinde, Osmanlıspor topladığı 19 puanla 7. basamakta yer alırken, Akhisar Belediyespor, 16 puana sahip ve 12. sırada. Osmanlıspor, ligde oynadığı son maçta Karabükspor’u 2-0 yenerken, Ege temsilcisi Akhisar Belediye, son üç maçın ikisini kazanıp birinde berabere kaldı ve toparlanıp, alt sıralardan kurtulmayı başardı. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda bugün saat 16.00’da başlayacak müsabakayı Alper Ulusoy yönetecek. Başkent ekibinde, sakatlıkları devam eden Engin Bekdemir, Turgay Kacar ve Koray Altınay bu maça forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

ÜÇÜNCÜ KEZ KARŞILAŞACAKLAR

İki takım Süper Ligde bugün üçüncü kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce Akhisar’da oynanan maç 0-0 berabere biterken, Ankara’daki müsabakayı Osmanlıspor 1-0 kazandı. İki ekip gol konusunda kısır bir görüntü çizdi.
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, hafta içinde çok zorlu bir maçtan başarılı bir sonuçla çıktıklarını ve büyük bir grur yaşadıklarını belirtip, şunları söyledi:
“Bizi şimdi yeni bir sınav bekliyor. Temposu ve stresi yüksek maçların ardından oynanan ilk karşılaşmaların güç olduğunu biliyoruz. Bunu daha önce de yaşadık. Üstelik, rakip de çıkışa geçmiş ve kendi sahasında etkili olan bir takım. Hafta içi yıpranmış oymanın sıkıntısını, kazanmış olmanın morali ve motivasyonu ile aşmak istiyoruz. Hedefimiz iyi mücadele ile kazanıp, Başkent’e dönmek.’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!