Avcı: Bölge halkımız müsterih olsun

Güncelleme Tarihi:

Avcı: Bölge halkımız müsterih olsun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 20:44

Avcı: Bölge halkımız müsterih olsun

Haberin Devamı

Aytekin KALENDER/RİZE, (DHA) - RİZE Milletvekili Muhammed Avcı, Muradiye'de yaşanan sel ve heyelanların ardından bölgede incelemelerde bulundu. Avcı, "Aynı şeylerin tekrar yaşanmaması için gereken çalışmaları yapacağız" dedi. 

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve DSİ Bölge Müdürü Oğuz Kasap bölgeye giderek, yetkilerden bilgi aldı. Heyet, selde zarar gören Ambarlık Çay Fabrikasının mevcut durumu ve hasar tespiti konusunda ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’den de bilgi aldı.

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, can kaybının yaşanmamasının sevindiri olduğunu belirterek, "AFAD ve jandarma ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yağmur ve  toprak kaymasından kaynaklı dere taşkınları oluşmuş durumda. Bölgemiz heyelan bölgesi herhangi bir can kaybı olmaması çok önemli bizim için hasar tespit çalışmaları kontrol ediliyor. Aynı şeylerin yaşanmaması için gereken çalışmalar yapılacaktır. Bölge halkımız müsterih olsun” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!