GeriSeyahat Avare
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avare

Avare

DOĞAN HIZLAN ÖNERİYOR

AVARE'NİN ŞİİRİ

EŞİK

Bir yaz günüydü bırakmıştım arkamda

Yürüyordum sokaklar tozdu, yapılar

Boz bulanık bir su gibi akıyordu

Bir kadın çamaşırını asıyordu

Penceresinde yitirilmiş anılar

Burnumda çürümüş yemiş kokuları

Sokaklar yeniden yeniden sokaklar

Yer bitirir en güzel aydınlıkları

Geceyle gündüzün kavşak noktasında

Havada kanat vuran kuştu çirkin

Ve şaşkın baktım birdenbire karşımda

Olağanüstü eşiği güzelliğin

Sabahattin Kudret Aksal

AVARE’NİN ÖNERİSİ

Butik Oteller Kitabı 2007 Grup Yayıncılık

Butik Oteller Kitabı 2007, yaklaşık 18 bin kilometre yol kat edilerek hazırlandı. Türkiye’nin pek çok yerini gezen ekip gittikleri yerlerde ’’özel’’ konaklama adresleri belirledi. İlk olarak 159 oteli seçerek rehber bir konaklama kitabı hazırladı. Bu kitaptan gerçekten faydalanabilmeniz için tatil köyleri ve beş yıldızlı otelleri pek sevmemeniz gerekiyor. Çünkü kitapta butik otel kavramına uyan, belki çok lüks, sofistike ve özel bir mimariye sahip oluşlarıyla belki de sadece konumlarıyla hoşunuza gidebilecek mekanlar var.

SEYAHATTE NE OKUYALIM

ÖZLEM TEKİN BU KİTABI ÖNERİYOR

Hakan Günday

Piç

Doğan Kitap


Şarkıcı Özlem Tekin, mesleğinden dolayı Türkiye’nin pek çok yerini görmüş. Bodrum’a yazlığı olduğu için sık sık gidiyor. Ankara’ya ailesini ziyaret etmek için uğruyor. İlk fırsatta Karadeniz’de trekking turu yapmak istiyor. Yurtdışında alışveriş yapmak ve arkadaşlarını görmek için Londra’yı tercih ediyor. Paris’i her zaman tatil yapılacak yer olarak tanımlıyor. Tayland’ı merak ediyor. Özlem Tekin, Avare okuyucularına Hakan Günday’ın "Piç" isimli kitabını öneriyor.

NE DİNLEYELİM

ZEYNEP MANSUR BU ALBÜMÜ ÖNERİYOR

İzel

Işıklı Yol

Avrupa Müzik


Şarkıcı Zeynep Mansur, seyahat etmeyi çok seviyor. Fethiye, temiz havası, denizi ve sakin ortamıyla ilk tercihlerinden. Antalya’nın sıcağı hoşuna gidiyor. Bodrum’un eğlence hayatına bayılıyor. Doğu Anadolu bölgesinin köylerini merak ediyor. Yurtdışında New York’ta kendini dünyaya yeni gelmiş gibi hissettiğini söylüyor. Dubai’nin sıcak iklimine bayılıyor. İlk fırsatta Maldivler’i görmek istiyor. Zeynep Mansur, Avare okuyucularına İzel’in "Işıklı Yol" albümünü öneriyor.
False