AÜ'ye fen laboratuvarı

Güncelleme Tarihi:

AÜye fen laboratuvarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 11:29

AÜ'ye fen laboratuvarı

Haberin Devamı


 
ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Üniversite Destekleme Vakfı tarafından Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Fen Fakültesi Uzay Bilimleri ve Teknolojileri bölümüne yaptırılan bilgisayar laboratuvarı törenle açıldı.
Açılış törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Emre, Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç, Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Başkan Yardımcısı Gül Hesapçıoğlu ile çok sayıda öğretim üyesi katıldı.
Törende konuşan Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Üniversite gibi kamu kurumları belli bir bütçeyle idare ediliyor. En ideal koşulları mevcut bütçeyle yürütmek zor oluyor. Burada bizlere destek olarak devreye hayırseverler giriyor. Vakfımız pek çok konuda üniversitemize destek oluyor. Hem bu laboratuvar hem de diğer tüm destekleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bilgisayar laboratuvarının fakültemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Vakıf Başkanı Tunç Uluç ise “Bizler Akdeniz Üniversitesi'nin en büyük destekçisiyiz. Biz sadece laboratuvarları ile sınıf yenilemelerle kalmıyor aynı zamanda ihtiyaç sahibi öğrencilere destekte bulunuyoruz. Kültür, sanat, spor alanlarında üniversitenin her türlü ihtiyacını desteklemeye çalışıyoruz. Bu görevi üstlenmekten çok memnunuz" diye konuştu.
Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Emre de "Şehir ve üniversite birbirinden kopmaz kavramlardır.  Üniversitenin yaşatılması ve büyütülmesi açısından hayırseverlerin destekleri çok önemli. Bu açıdan bizlerden desteğini esirgemeyen destekleme vakfına ve siz katılımcılara çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!