AÜ'de 'Meta Analiz' kursu

Güncelleme Tarihi:

AÜde Meta Analiz kursu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 14:35

AÜ'de 'Meta Analiz' kursu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu tarafından, araştırma bilincini geliştirmek amacıyla 'Meta-Analiz Kursu' düzenlendi.
AÜ Hemşirelik Fakültesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen kursa, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Kurs kapsamında Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Özer 'Meta-Analize Giriş ve Uygulama Aşamaları', Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Oktay Güzeller 'Comprehensive Meta-Analiz (CMA) Uygulamalı Meta-Analiz', Antalya Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz Çoban ise 'Çalışma Örnekleri ile Meta-Analiz' adıyla sunum yaptı.
AÜ Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Gözüm, araştırma üniversitesi olma yönünde ilerleyişlerini istikrarlı bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Prof. Dr. Gözüm, bu amaçla düzenledikleri Meta-Analiz kursu ile kanıt değeri yüksek araştırmaların nasıl yapılabileceğini ayrıntılı olarak katılımcılarla paylaşıldığını, bu yönde çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!